Zodiile negre în raport cu Lilith. Laturile ascunse ale nativilor, deslușite de Luna obscură

Dan Suta   
în Horoscop
28/10/2019, 11:21
Zodiile negre în raport cu Lilith. Laturile ascunse ale nativilor, deslușite de Luna obscură
Lilith în raport cu zodiile. Ce sunt și cum se manifestă zodiile negre. Sursa foto: hellogiggles.com/ Youtube. Colaj: Fanatik

Știați că în astrologie, de fiecare dată când Lilith (Luna Neagră) traversează anumite sectoare astrale ale nativilor  ne poate transforma în persoane fără scrupule?

Îți spunem în rândurile de mai jos cum poți recunoaște o zodie neagră și care sunt caracteristicile acestora în raport cu Luna Neagră. Descoperă câteva dintre tainele cele mai interesante ale astrologiei!

Zodiile negre sub influența lui Lilith. Cum le recunoști

Lilith este cel mai important element karmic din vecinătatea planetei noastre. Nu este o planetă, așa cum foarte mulți fac confuzia, ci partea întunecată a Lunii, cea care nu se vede niciodată de pe suprafața Terrei.

Noi vedem o singură față a Lunii, motiv pentru care Lilith acționează de obicei mai greu asupra noastră, dar și atunci când o face o ținem minte toată viața.

Mișcarea de revoluție a feței întunecate a Lunii în jurul Lunii este de aproximativ 8 ani, 10 luni și 10 zile. Asta înseamnă că o dată la fiecare 8 ani, se face un restart al periplului Lunii Negre în fiecare zodie.

În acest moment, până în ianuarie 2020, Lilith se află în zodia Pești, motiv pentru care acest nativ este extrem de vulnerabil și provoacă numai probleme celor din jurul lor.

Karmele îngreunate pentru zodiile sub Lilith

Lilith în zodia Berbec potențează karma de agresivitate. Asta înseamnă că atunci când vorbim despre un Berbec negru, îl putem recunoaște prin felul impetuos în care se manifestă, prin modul recalcitrant în care acționează, prin faptul că este mereu în ofensivă.

Taurul devine extrem de posesiv și gelos atunci când Lilith îi traversează sectorul. Luna Neagră crește nevoia de a poseda a acestui nativ.

Geamănul devine ignorant și comunică dificil, chiar persiflator cu cei din jur atunci când capătă aspectul de zodie neagră.

Racul este ceva mai avantajat sub aspect profesional și amoros, dar poate întâmpina probleme în familie, căci Lilith este asociat cu karma de familie, cu karma moștenită de la generațiile anterioare.

Scorpionul, cea mai obscură zodie

Leul are egoul mărit, iar narcisismul său capătă cote de neimaginat. Fecioara poate fi distructivă din punct de vedere profesional atunci când Lilith îi traversează sectorul, căci apare setea de răzbunare.

Balanța are îngreunată karma relațională. Poți recunoaște o Balanță afectată de Lilith după reacțiile sale geloase, după nevoia de a-și controla partenerul, dar și pe cei din jur.

Scorpionul are afectată karma sexuală, dar este avantajată în zona de ocultism. Se poate spune că Scorpionul este cea mai neagră zodie, căci este cea mai capabilă de practici vrăjitorești și alte astfel de nebunii oculte.

Săgetătorul este asociat de către Lilith cu karma de expansiune și este singurul nativ care nu trece niciodată, din punct de vedere astrologic în raport cu Lilith, printr-o perioadă neagră.

Capricornul are afectată karma de putere, în sensul că devine un dictator. Deci poți recunoaște un Capricorn negru prin simplul fapt că dă ordine și este expeditiv.

Vărsătorul, care e de obicei confuz și visător, poate avea probleme de sănătate asociate cu psihicul din cauza lui Lilith: stări de anxietate ori stări profunde de depresie.

Nativul Pești fuge de realitate, iar iresponsabilitatea lui poate afecta foarte multe persoane. În perioada aceasta, acest semn zodiacal este evaziv, neiertător și extrem de laș.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×