Echinocţiul de primăvară dă peste cap zodiile! Care sunt nativii care vor face faţă!

Filon Stan  
înStiri de ultima ora
19/03/2018, 22:55
Echinocţiul de primăvară dă peste cap zodiile! Care sunt nativii care vor face faţă!

Alte veşti proaste! După ce au revenit gerul şi ninsorile, vom fi bombardaţi şi pe plan astral! Pe data de 20 martie, vine echinocţiul de primăvară, care aduce cu el nu doar o vreme instabilă ci şi veşti contradictorii. Câteva zodii reuşesc, totuşi, să se bucure de energia astrală benefică a acestui moment. De marţi, când are loc echinocţiul de primăvară, ziua începe să se mărească şi soarele va prinde putere, după ce va trece acest scurt episod de iarnă. Din punct de vedere astrologic, echinocţiul este marcat de influenţa a trei astre mari, Soarele, Venus şi Mercur, toate trei formând o conjunctură favorabilă relaţiilor, parteneriatelor şi legăturilor sentimentale.

Echinocţiu înseamnă echilibru, iar poziţia astrelor favorizează îndeosebi echilibrul interior. Venus şi Mercur ne vor oferi şansa să găsim pacea şi liniştea în noi înşine, chiar dacă la exterior lumea este zbuciumată şi lucrurile se schimbă de la o zi la alta. Fiecare dintre noi va fi îndemnat printr-o împrejurare deosebită să îşi facă ordine în priorităţi, în sentimente, în pasiuni şi visuri. Dacă trăim un haos interior, dezechilibrele din jurul nostru ne vor afecta mult mai profund şi vom pierde enorm. Este important să ne împăcăm cu noi înşine şi să ne refacem forţele interioare, înainte de a merge mai departe, iar acesta este cel mai important mesaj al echinocţiului.

Zodiile favorizate de echonocţiul de iarnă

În această perioadă, echinocţiul de primăvară va fi momentul oportun să refacem relaţiile pierdute şi să descoperim noi parteneriate. De asemenea, este timpul să ne rupem de rădăcinile uscate, de planurile eşuate, de greşeli şi de oamenii care ştiu doar să profite de noi. Luna nouă iese din zodia Peştilor şi se îndreaptă spre Berbec, unde se află şi Soarele, Venus şi Mercur, unde amplifică nevoia de relaţii echilibrate şi de afecţiune. Apoi, după echinocţiu, Luna va intra în Taur unde ne îndeamnă să ne construim un spaţiu personal mai sigur şi mai echilibrat. Dar pentru a face acest lucru, trebuie să scăpăm de elementele care aduc nesiguranţă în viaţa noastră.

Zodiile cu adevărat favorizate de echinocţiul de primăvară

Zodia Taurului, sentimente intense

Nativii Tauri se bucură de influenţa pozitivă a echinocţiului şi vor culege doar veştile bune. Pentru ei, toate întâlnirile şi planurile de zi cu zi vor fi plăcute. Iar oamenii din jurul lor vor aduce veşti bune. În relaţia de cuplu, pentru Tauri sentimentele vor fi mai intense şi vor lăsa în urmă dubiile şi gelozia.

Zodia Leului, planuri noi şi bine conturate

Leii sunt ambiţioşi, iar schimbările care vin cu echinocţiul de primăvară îi determină să pună pe roate cel puţin unul sau două planuri dificile, dar din care vor avea multe de câştigat. Chiar dacă la muncă lucrurile nu se mişcă aşa cum şi-ar dori, planurile lor personale încep să se contureze şi găsesc oamenii potriviţi cu care pot colabora pentru a le finaliza.

Zodia Fecioarei, situaţii delicate

Echinocţiul va aduce o perioadă mai tensionată pentru Fecioare, dar va fi una de bun augur. Vor avea un program mai încărcat, multe întâlniri, vor căuta soluţii rapide la diverse probleme, iar vestea bună este că vor întâlni persoanele potrivite, care pot face lucrurile să evolueze rapid. Toate demersurile lor vor avea, în următoarea perioadă, o finalitate şi avantaje noi.

Zodia Capricornului, evenimente imprevizibile

Cu Marte în zodia lor, Capricornii vor avea o perioadă plină şi marcată de evenimente imprevizibile. Oricât de organizaţi ar fi, oricât de bine ar plănui totul, este imposibil să nu apară situaţii pe care nu le pot controla, dar vor avea şi de câştigat din ele. Uneori, imprevizibilul poate aduce o şansă la care nimeni nu spera şi Capricornii sunt favorizaţi de echinocţiul de primăvară în acest sens.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×