Zodiile de care trebuie să te ferești în luna mai. Nu au cele mai bune intenții

Dan Suta   
în Horoscop
02/05/2020, 15:56
Zodiile de care trebuie să te ferești în luna mai. Nu au cele mai bune intenții
Zodiile de care trebuie să te ferești în luna mai 2020. Sursa foto: pixabay.com

Zodiile de care trebuie să te ferești în luna mai sunt Leii, Vărsătorii, Gemenii, Peștii și Berbecii. Acești nativi se vor enerva foarte repede din orice motiv și nu vor fi cele mai bune companii pentru tine.

Zodiile de care trebuie să te ferești toată luna mai

Gemenii au tendința de a exagera anumite lucruri și de a te face să crezi chestii false. Nu intra în capcanele lor și nu îi lăsa să te aburească ușor. Scopul lor, deși e unul bun, nu coincide de cele mai multe ori cu viziunea ta despre cum se poate obține un anumit lucru. Gemenii tind să îi exploateze pe cei din jur folosindu-se de victimizări și conexiuni care, dacă sunt analizate cu atenție, nu au nicio noimă.

De asemenea, ar fi bine pentru sănătatea ta mintală să te ferești în luna mai și de Vărsători și Pești. Sunt cei mai plângăcioși și vor crea adevărate drame din nimicuri doar ca să atragă atenția celor din jur.

Berbecii și Leii, frustrări pentru că nu le ies planurile

Vărsătorii traversează oricum o cumpănă sentimentală importantă, așa că nu sunt cei mai buni la a purta discuții despre planuri de viitor, despre relații, despre experiențele fiecăruia. Peștii vor dori să se victimizeze în continuare pentru a obține anumite lucruri și sunt destul de convingători când fac asta. Sunt actori desăvârșiți.

Berbecii și Leii sunt cu nervii la pământ toată luna din cauza planurilor care au ieșit, proiecte în care au investit în primul rând foarte mult suflet.

Atunci când sunt nervoși, aceste zodii nu mai țin cont de persoana care se află în fața lor, așa că își varsă năduful pe oricine le iese în cale. Dacă nu vrei un conflict gratuit cu unul dintre acești nativi, stai departe de ei. E cel mai inteligent lucru pe care îl poți face când vezi un Leu descătușat.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×