Zodiac chinezesc sâmbătă 30 noiembrie. Bivolii au idei bune la locul de muncă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
29/11/2019, 14:16
Zodiac chinezesc sâmbătă 30 noiembrie. Bivolii au idei bune la locul de muncă
Vești bune pentru nativii din zodia Bivolului. Sursa foto: zenivers.com

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru ziua de sâmbătă, 30 noiembrie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă ești născut sub semnul Bivolului. Inspirația este cuvântul de ordine în acest sfârșit de săptămână, pentru că ai chef de muncă și vii cu idei ingenioase. În cazul în care te gândești să te implici într-o afacere, nu eizta, pentru că te așteaptă un profit semnificativ, numai bun în contextul sărbătorilor care se apropie cu pași repezi.

Ce surprize ți-au rezervat astrele horoscopului chinezesc pentru ziua de sâmbătă, 30 noiembrie

Anul 2019 stă sub semnul Mistrețului de Pământ, ceea ce înseamnă că acesta are o influență puternică asupra tuturor celorlalte zodii, cărora le poartă noroc în plan profesional și le transmite un puternic sentiment de eliberare după care tânjesc de atâta amar de vreme.. Motto-ul  pentru următoare perioadă este, conform zodiacului chinezesc, „Trăiește-ți viața din plin”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Sobolan

Cât timp faci totul ca la carte, conform legii, ai toate motivele să aștepți rezultate dintre cele mai bune. Orice abatere de la un regulament dictat de alţii mai presus de tine se poate solda cu amenzi de care chiar nu ai nevoie, deci încearcă să faci totul cum trebuie, cum ți se cere şi cum este cinstit. Vei fi foarte mulţumit să obţi ceva pe căi complet legale şi pe forţe proprii, fără să te simți cu musca pe căciulă în nicio direcţie. Cel care face totul pe căi juste va fi apreciat şi mai ales recompensat, așa că mergi pe drumul cel drept până la roadele meritate!

Bivol

Primești aprobări şi confirmări foarte stimulative din partea celor din jur. Cum să nu tragi şi mai tare când vezi că tot ce spui este primit cu entuziasm şi completat cu energia celor cărora te adresezi? Formaţi o echipă perfectă împreună, pentru că fiecare îşi aduce contribuţia cu succes la ceea ce v-aţi asumat laolaltă. Fiecare are ceva de câştigat din această combinare de idei şi energii, pentru că din unirea forţelor se va ajunge la un țel care bucură pe toată lumea. Dacă singur nu poți duce la îndeplinire un țel, cheamă alături de tine oameni cu interese similare.

Tigru

Vestea pe care o primești azi te pune pe gânduri şi te dezarmează, pentru că sună cu totul altfel decât te aşteptai. Pe moment, ai tendinţa de a aluneca spre depresie şi tristeţe, dar după un scurt răgaz în care vei trece în revistă cele auzite, îți readuni forţele şi pornești pe o altă cale. Este mai bine să renunți acum la un plan care se dovedeşte a fi nerentabil, care nu duce nicăieri, pentru că sigur ai unul de rezervă în mânecă. Este indicat să-l pui imediat în aplicare şi nu insista să mai resuscitezi un plan fără sorţi de izbândă!

Iepure

Ai nevoie de linişte totală, pentru că numai aşa tevei putea concentra eficient la ceea ce ai de făcut. Poate te afli înaintea unui examen dificil şi trebuie să acumulezi mari cantităţi de informaţie, şi numai în izolare totală vei da randament. Poate ești obosit şi vrei să te retragi un pic în intimitate, pentru a te odihni sau pentru a analiza la rece situaţia în care te afli. Nu te deranjează singurătatea, ba chiar îți prieşte din când în când, şi acum ai ajuns într-un astfel de moment când tânjești după linişte. Rupe-te pentru o zi de lume, este spre confortul tău emoțional!

Dragon

Toată lumea îți cunoaşte simţul foarte fin de a observa şi ceea ce alţii nu văd, de a înţelege ceea ce alţii nu pricep. Azi antena ta receptoare pare şi mai ascuţită. Nu este nevoie să ți se spună lucruri în faţă pentru că le cunoști, deja, pentru că ai un spirit de observaţie foarte bun care prinde totul din mers. Știi cum este omul pe cate îl ai în fața ta fără să fie nevoie să facă ceva ca să-l cunoști, înţelegi adevărul unor afirmaţii fără prea multe explicaţii sau dovezi, deci ai acces la dimensiuni mult mai subtile și mai profunde pe care numai intuiţia le descoperă. Simți aspectele bune, dar mai ales pe cele rele, însă este perfect aşa, pentru că poți lua la timp unele măsuri de precauție.

Sarpe

Nu ești în apele tale, se vede că te macină nişte griji cărora nu le mai dai de capăt, dar dacă ai fi atent, ai primi de la cineva drag din preajma ta, exact sfatul de care aveai nevoie. Dacă ești încăpăţânat şi îți tot plângi singur de milă, s-ar putea să respingi exact cele mai de preţ îndrumări ce vin de la oameni care au trecut prin situații similare şi ştiu exact ce trebuie făcut în problema în care ești implicat acum. Ridică privirea din pământ şi privește cu încredere la cel care este acolo să te susţină!

Cal

Un prim pas spre a ți se recunoaşte valoarea în faţa celorlalţi este să faci tu, mai întâi, acele schimbări care se cer făcute pentru a deveni mai bun. Fii pregătit să accepți din mers sfaturile care ți se oferă pe gratis, pentru că nu vin nici sub formă de pedeapsă, nici sub formă de acuze, ci cel care ți le oferă te iubește și dorește să faci modificările cele mai bune în viaţă. Vei fi mândru de tine, ca atare luptă cu binecunoscutul conservatorism combinat cu teama de schimbare şi începe să te remodelezi puţin câte puţin până ajungi la nivelul care să te încânte pe deplin. Nu te mulţumi cu mediocritatea confortabilă: poți mai mult!

Capră/Oaie

Nu poți trece, deocamdată, la etapă următoare a unui plan de la care ai mari speranţe şi totul din cauza unei piedici venite de la o persoană care încearcă să-ți mai taie avântul. Nu renunţa la scopul tău, dar ascultă totuşi sfaturile sale, pentru că este posibil să fie o idee bună, care te va duce acolo unde vrei să ajungi, dar pe alte căi decât ai ales tu prima oară. Dacă cineva te opreşte, nu înseamnă neapărat că îți vrea răul, ci doar îți atrage atenţia asupra unor puncte slabe în planurile tale, pe care le poți repara sau ocoli la timp.

Maimuță

Nu te mai gândi la nimic altceva decât la sarcinile pe care ți le-ai asumat. Ai mult de lucru şi trebuie să te concentrezi asupra acelor atribuţii pe care le ppți duce cu succes la îndeplinire. Nu te lăsa dominat nici de ce se întâmplă acasă, nici de grijile familiale, nici de evenimentele din viaţa sentimentală, căci singurul punct care cere acum să te dedici prioritar sunt planurile în desfăşurare de la serviciu, care nu pot ajunge la rezultate bune dacă mintea îți zboară mereu la altceva. Detașează-te de oricare alte preocupări şi dedică-te doar muncii!

Cocoș

Azi nu ai un program ieşit din comun și te vei putea dedica trup și suflet acelor activităţi de rutină pe care le-ai tot amânat înainte. Fie că faci ordine prin hârtii, corespondenţă sau acte, fie că te ocupi mai serios de copii, te vei simţi mult mai bine la finalul zilei pentru că ai reuşit să mai pui câte ceva la locul potrivit. Poți discuta despre o mulțime de lucruri mărunte şi aparent nesemnificative, dar după ce vei trage nişte concluzii și îți vei da seama că trebuia să te ocupi odată şi-odată şi de ele. Azi este ziua potrivită pentru lucruri mărunte!

Câine

Toată oboseala a fost în zadar pentru că proiectul pentru care ai muncit atâta eşuează acum. Nu trebuie să insiști să mai salvezi ceva, dacă vezi că nu merge nimic, mai bine ai încerca să te detaşezi de toate fără să te cramponezi de un eşec. Schimbă imediat macazul spre altceva, recuperând ce se mai poate, că să nu consideri că ai investit inutil. Ceva-ceva tot va putea fi dus mai departe, dar nu cu aceleaşi rezultate ca cele pe care le-ai sperat iniţial de la acest proiect de la care aveai așteptări foarte mari.

Mistreț

Te simţi blocat într-un punct mort şi nimic nu se mai mişcă, dar norocul tău este că întâlnești exact persoanele ce pot face din nou căruţa împotmolită să meargă. Apelează la ele cu încredere, chiar dacă este un ajutor amical sau un serviciu plătit unor specialişti, pentru că ai nevoie de această intervenţie. Singur nu poți trece peste acest hop, și vei bate pasul pe loc la nesfârşit, dar dacă suni la uşa potrivită, vei vedea din nou lucrurile pe drumul cel bun. Ia-ți inima în dinţi şi solicită ajutor!

Închide ×