Zodiac chinezesc pentru ziua de miercuri, 5 februarie. Cine poate trage lozul câștigător

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
04/02/2020, 15:12
Zodiac chinezesc pentru ziua de miercuri, 5 februarie. Cine poate trage lozul câștigător
Zodiacul chinezesc 5 februarie

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce zodiacul chinezesc pentru ziua de miercuri, 5 februarie. Multe dintre zodii au parte de o zi destul de agitată, condimentată cu veșt proaste. Unii nativi însă pot trage lozul câștigător.

Așa arată zodiacul chinezesc pentru data de 5 februarie pentru fiecare nativ

Șobolan

Nativul Șobolan va avea parte de o zi plăcută la locul de muncă, cât și acasă. Colegii vă apreciază mult, deoarece le săriți în ajutr de fiecare dată când este nevie, iar familia vă apreciază și mai mult. Rudele se simt mai în siguranță, atunci când sunteți prin preajmă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Bivol

Ziua este agitată pentru Bivoli. Aceștia vor avea probleme la locul de muncă, unde un proiect nou le va da bătăi de cap. Nici acasă situația nu stă mai bine, mai ales după ce o defecțiune riscă să vă dea seara peste cap.

Tigru

Tigrul are probleme cu legea. Fie că primește o amendă de circulație sau află că tocmai ce a fost acționat în instanță pentru o moștenire, Tigrul trebuie să-și păstreze calmul și să acționeze cu tact.

Iepure

Iepurele are parte de multă iubire. Partenerul de viață vrea să petreacă cât mai mult timp împreună. Cei singuri au șansă să facă o nouă cucerire astăzi, care s-ar putea dovedi a fi mult mai mult de-atât.

Dragon

Nativii Dragon mai că scuipă flăcări astăzi. Șefii l-au luat la ochi în ultima perioadă, mai ales că un coleg toarnă tot ce aude. Așadar, nu trebuie să aveți prea multă încredere.

Șarpe

Nativul Șarpe riscă să piardă mulți bani astăzi. Un prieten pe care nu l-ați mai văzut de ceva timp vine cu o propunere de afaceri care s-ar putea dovedi ori o țeapă, ori  investiție foarte păguboasă.

Cal

Calul simte că îi fuge pământul de sub picioare, când aude bârfe legate de el și lansate de o persoană la care nu se gândea niciodată că ar fi capabilă să facă așa ceva. Trebuie să vă revizuiți prietenii.

Capră/Oaie

Cativul Capră are o problemă cu unul dintre cei pe care ăi considera prieten. Chiar dacă l-ați ajutat de nenumărate ori în trecut, acesta pare că a uitat totul și vă va întoarce spatele atunci când aveți mai multă nevoie de ajutor.

Maimuță

Nativul Maimuță află o veste teribilă, pe care o intuia de ceva vreme. Se pare că partenerul de viață este duplicitar și s-ar putea să aibă chiar și o aventură. Nativul poate pune piciorul în prag și să pună capăt relației.

Cocoș

Cocoșul are parte de bani. Pe orice ar pune mâna, acesta transformă totul în bani. Găsește o nouă colaborare bănoasă și are și o idee de afaceri foarte profitabilă.

Câine

Câinele este foarte irascibil astăzi. Se enervează foarte ușor și din motive puerile. Situația se va mai relaxa sre seară, când veți ieși cu prietenii în oraș.

Mistreț

Mistrețul primește vești bune, astăzi. Poate primi o moștenire sau poate trage efectiv lozul norocos, care să-i aducă un câștig foarte frumos. O persoană foarte interesantă apare în viața sa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×