Zodiac Chinezesc pentru weekend-ul 11-12 ianuarie. Maimuțele sunt ocupate, dar își fac timp și pentru cei dragi

Bogdan Solomon   
în Horoscop
10/01/2020, 19:11
Zodiac Chinezesc pentru weekend-ul 11-12 ianuarie. Maimuțele sunt ocupate, dar își fac timp și pentru cei dragi
FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc de weekend. Sursa foto: Facebook

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 11-12 ianuarie, iar veștile sunt cât se poate de bune pentru majoritatea semnelor zodiacale, mai ales din punct de vedere sentimental. Relația cu persoana iubită merge din ce în ce mai bine, datorită energiilor pozitive din această perioadă. Motive de bucurie vin și din sfera profesională, chiar dacă anul abia a început.

Maimuțele muncesc din greu, dar nu uită nici de cei dragi

Dacă te numeri printre nativii din zodia Maimuței, trebuie să știi că te așteaptă un sfârșit de săptămână încărcat, pentru că ești motivat să duci la bun sfârșit anumite proiecte pe care ți le-ai asumat încă din luna decembrie. Nu uiți, însă, nici de cei dragi, iar asta e foarte bine, întrucât te vor ajuta să te relaxezi puțin și să ai mintea mult mai limpede.

Șobolan

Viața de familie va înregistra o zi liniștită, mai ales, dacă vei încerca să-ți găsești refugiul în mijlocul ei, petrecând timp de calitate cu cei dragi. S-ar putea să ai parte de ceva incidente: o defecțiune la mașina personală, o dispută cu vreun coleg de serviciu ori imposibilitatea de a găsi soluții pentru o problemă survenită la serviciu. Trebuie să fii pregătit psihic să treci și prin așa ceva.

Bivol

Climatul profesional nu este foarte propice pentru demararea unor mari proiecte, însă unele mici ar putea avea succes, mai ales în domeniul artistic, psihologic și social. Pur și simplu, astăzi trebuie să fii mai diplomat ca de obicei și să eviți anumite parteneriate. Totuși, astrele îți oferă condiții propice pentru a-ți rezolva problemele personale care te urmăresc de câteva zile, însă, trebuie să mizezi pe diplomație și flexibilitate.

Tigru

Schimbul de păreri cu cei din jur îți poate fi foarte folositor, putând fi o sursă importantă de informare în legătură cu anumite chestiuni de care ești direct interesat. Nu subestima niciodată valoarea unei informații ce poate face diferența între succes și eșec. În familie, comunicarea va fi foarte importantă, pentru a aplana micile neînțelegeri ivite și pentru a evita amplificarea lor sau transformarea în situații conflictuale cu potențial degenerativ.

Iepure

Astrele îți recomandă să apreciezi fiecare situație la justa sa valoare, cu obiectivitate, pentru ca deciziile pe care le vei adopta să fie cele mai potrivite. Nu porni niciodată de la idei preconcepute, care pot constitui o frână importantă în calea evoluției tale profesionale; stereotipurile pot să te împiedice să avansezi în direcția pe care dorești să o urmezi, așa că, mai bine scapă de ele. Odată cu ieșirea din sfera negativă a potențialelor pericole, optimismul tău va spori și vei vedea mult mai clar căile de urmat.

Dragon

Dacă vei avea de gând să faci schimbări majore de look sau de garderobă, s-ar putea să provoci un șoc pentru cei din jur, iar acest lucru poate avea consecințe pozitive sau negative, în funcție de alegerile făcute. Trebuie să te menții în ton cu mediul, cu ambientul în care evoluezi, pentru a te încadra așa cum se cuvine. Vei depinde de aprecierile celor din jur, așa că trebuie să te străduiești să fii pe aceeași lungime de undă. De asemenea, problemele nu te vor ocoli, dar vei reuși să le rezolvi cu bine, În general, vei obține rezultatele la care te vei aștepta.

Șarpe

Alimentează-te bine și sănătos, pentru că entuziasmul de la începutul zilei s-ar putea să te facă să uiți de regulile elementare de igienă a alimentației și odihnei, iar spre seară ar putea să te simți rău. Orice exces are darul de a-și pune amprenta, în mod negativ, asupra sănătății tale. În general, trebuie să te aștepți la o zi intensă, cu multiple desfășurări de evenimente, de o complexitate destul de mare, care îți vor solicita din plin atât prezența, cât și abilitățile. Dozează-ți energia să-ți ajungă întreaga zi!

Cal

Dacă vei merge la cumpărături, ai grijă să nu te lași pradă impulsurilor de a cheltui prea mult. Evident că sunt multe lucruri care îți plac, însă este absolut necesar să te încadrezi în niște limite rezonabile de buget. Implică-te în familie mai mult ca de obicei, pentru că sprijinul celor dragi va fi pilonul de rezistență și factorul care te va ajuta foarte mult în refacerea echilibrului interior deja afectat. De asemenea, planul social este favorizat: poți promova, cu succes, diverse întruniri, acțiuni caritabile, întâlniri informale. Acestea îți vor aduce o serie de câștiguri în materie de informații și contacte sociale.

Capră/Oaie

Nu este însă bine să folosești eschiva ca modalitate de a evita confruntarea cu situația apărută. Cu siguranță, cea mai bună soluție ar fi să înfrunți ceea ce se întâmplă și să încerci, cu multă luciditate, să rezolvi tot ceea ce poate fi rezolvat. Având în vedere că, de nenumărate ori, ai tendința de a acționa subversiv, departe de privirile altora, trebuie să te aștepți la o serie de reacții adverse la un astfel comportament. Cu cât vei aprecia mai mult persoanele care te sprijină și împrejurările favorabile care ți se oferă, cu atât mai mult vei avea de câștigat.

Maimuță

Chiar dacă ți se pare că ansamblul este mai important, astrele spun că atenția trebuie îndreptată spre acele lucruri care par nesemnificative, dar care, luate împreună, pot face diferența. Acordă o mai mare atenție detaliilor, care se pot dovedi salvatoare în unele situații; nu ignora evidențele, oricât de minore ar părea. Totodată, fă-ți timp pentru a petrece cu familia și încearcă să strângi mult mai mult legătura cu persoanele dragi. Astfel, bateriile vor fi încărcate și vei fi pregătit pentru a face față unor noi provocări.

Cocoș

Familia trebuie să fie pe primul loc, indiferent de problemele cu care te confrunți în plan profesional. Va trebui să te implici activ, mai ales dacă ești solicitat în acest sens de unul sau unii dintre membrii familiei. Este bine să fii prudent, atunci când este vorba să stabilești parteneriate financiare sau să inițiezi întreprinderi financiare care presupun riscuri. Evită, din toate puterile, speculațiile financiare!

Câine

Dacă simți că lucrurile tind să se tensioneze, poate nu ar fi rău ca, în măsura posibilităților, să te evapori din peisaj și să îți cauți refugiu într-un loc în care să îți poți aduna mai ușor gândurile și forțele. Relaxarea și distanțarea de focarul problemelor te va putea ajuta să iei decizii mai obiective. S-ar putea să apară o serie de situații confuze, care să te pună oarecum în dificultate, dar, un lucru este cert: se vor rezolva cu bine.

Mistreț

Astrele îți oferă un climat prielnic relaționării, dar și câștigului. Poate fi vorba despre lărgirea cercului de contacte în planul afacerilor, contacte care îți pot aduce profit semnificativ pe viitor. Orice bonus este binevenit și este un plus, un adaos, indiferent de forma în care se prezintă. Pe lângă acest avantaj, vei avea șansa de a obține și noi cunoștințe profesionale, vei dobândi noi abilități care te vor ajuta să găsești soluții mai eficiente pentru proiecte pe care le ai de finalizat. Este un moment prielnic pentru a te înscrie la cursuri de perfecționare, care să-ți ofere un plus de informație în domeniul profesional în care activezi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×