Zodiac chinezesc pentru vineri, 17 ianuarie 2020. Dragonii și Tigrii se implică în tot felul de conflicte

Dan Suta   
în Horoscop
16/01/2020, 12:33
Zodiac chinezesc pentru vineri, 17 ianuarie 2020. Dragonii și Tigrii se implică în tot felul de conflicte
Zodiac chinezesc pentru 17 ianuarie 2020. Sursa foto: metro.co.uk

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru ziua de vineri, 17 ianuarie 2020, Dragonii și Tigrii se vor implica în tot felul de conflicte mâine. Vor avea parte de certuri în familie ori în cercul lor de prieteni.

Zodiac chinezesc pentru 17 ianuarie 2020, zodie cu zodie

Dragonii și Tigrii nu au o zi tocmai plăcută. Se vor implica în tot felul de certuri. Unele vor porni de la bani, altele de la politică sau sport. Ar fi bine să coboare tonul, căci ”războiul” poate escalada.

Șerpii vor purta discuții importante, discuții de care va depinde viitorul lor profesional. Sunt dispuși să facă noi compromisuri.

Iepurii se ocupă de treburile casei

Iepurii se implică în activități casnice. Vor fi extrem de preocupați de ordinea din casă, iar mâine este cea mai bună zi pentru astfel de activități.

Oile din zodiacul chinezesc petrec timpul cu familia și persoana iubită. Au o zi liniștită.

Maimuțele au parte de oferte interesante. Încep colaborări noi din care vor avea mai mult de câștigat.

Cocoșii au parte de clipe de relaxare alături de prieteni. Nu e exclus să pornească într-o mică escapadă la munte sau chiar într-o țară străină.

Mistreții și Bivolii au parte de o zi frumoasă, una în care află tot felul de vești care îi vor ajuta să se reechilibreze din punct de vedere emoțional.

Șobolanii îi prind pe unii dintre amici cu minciuna după ce au făcut-o pe detectivii o bună bucată de vreme.

Caii renunță să se mai plângă de faptul că nimic nu iese așa cum vor ei. Pentru asta, vor lua în sfârșit taurul de coarne și vor face câteva schimbări cu care îi vor surprinde pe cei din jur.

Câinii au parte de o zi de vineri destul de debusolantă. Primesc niște vești care îi preocupă, așa că se pun să cerceteze adevărul. Își vor da seama că s-au panicat degeaba.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×