Zodiac chinezesc pentru săptămâna 23-29 decembrie. Sărbători cu emoții pentru multe zodii

Dan Suta   
în Horoscop
23/12/2019, 10:07
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 23-29 decembrie. Sărbători cu emoții pentru multe zodii
Zodiac chinezesc pentru 23-29 decembrie 2019. Sursa foto: som.com

Fanatik îți prezintă cel mai exact zodiac chinezesc pentru săptămâna 23-29 decembrie 2019. Sărbătorile vor fi pline de emoții pentru majoritatea semnelor zodiacale. E o perioadă extraordinară mai ales sub aspect sentimental.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 23-29 decembrie Dragon

Dragonii se vor reîntâlni cu prieteni vechi și cu rudele de Crăciun. Vor primi o infuzie de energie și voie bună și asta le va încărca bateriile pentru anul viitor.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Șarpe

Șerpii se vor concentra asupra lucrurilor care contează cu adevărat pentru ei. E o perioadă bună pentru a trage concluzii optime.

Iepure

Iepurii vor fi foarte emotivi în această perioadă. Pentru ei, sărbătorile de iarnă au o semnificație aparte.

Oaie

Oile din zodiacul chinezesc vor petrece până în zori de sărbători. Sunt plini de voie bună și debordează de optimism.

Maimuță

Maimuțele își fac planuri în ultima săptămână din an. E perioada în care trag linie, în care își fac ordine în gânduri, cea care în care își pun dorințe arzătoare.

Șobolan

Șobolanii au tot felul de etape dificile la orizont, dar le vor depăși cu brio.

Bivol

Bivolii spun unele lucruri fără să le gândească și riscă să iște un conflict din această cauză, chiar la masa de Crăciun.

Tigru

Tigrii vor avea o săptămână destul de bună din punct de vedere emoțional. Vor fi extrem de împăciuitori și vor purta discuții extrem de importante pentru a rezolva conflicte mai vechi cu unele rude.

Zodiac chinezesc 23-29 decembrie pentru Cal

Caii din zodiacul chinezesc vor fi extrem de sensibili în perioada care vine. Vor avea nevoie de afecțiune, de multă atenție.

Zodiac chinezesc 23-29 decembrie pentru Cocoș

Cocoșii sunt spirituali, veseli, energici. Vor deborda de pozitivitate și se vor distra pe cinste.

Mistreț

Mistreții vor face niște alegeri de care va depinde viitorul lor în 2020. E un sfârșit de an plin de provocări, chiar și pe ultima sută de metri.

Câine

Câinii se vor refugia în familie. Vor petrece clipe frumoase alături de cei dragi și asta va fi mai mult decât suficient pentru confortul lor psihic.

 

 

Închide ×