Zodiac chinezesc pentru miercuri, 1 aprilie 2020. Bivolii sunt prea negativiști

Bogdan Solomon   
în Horoscop
31/03/2020, 15:26
Zodiac chinezesc pentru miercuri, 1 aprilie 2020. Bivolii sunt prea negativiști
Nativii din zodia Bivolului au tendința de a-l lua pe „Nu” în brațe. Sursa foto: acvaria.com

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al zilei de miercuri, 1 aprilie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă ne referim la viața sentimentală. Tradiția se păstrează și pe timpul izolării la domiciliu, așa că ai grijă să nu cazi în „capcană”. În orice caz, vă veți distra pe cinste și veți mai uita puțin de momentele dificile prin care trecem cu toții în această perioadă.

Ce surprize îți rezervă astrele zodiacului chinezesc pentru ziua de miercuri, 1 aprilie

Dacă ești născut sub semnul Bivolului, ai mare grijă, pentru că ai tendința să devii extrem de negativist, iar această atitudine nu aduce nimic bun. Evită să mergi de la bun început pe ideea că totul e negru în viața ta și nu se va schimba nimic. Din contră, privește în jur și vei vedea cât de frumos este să îi ai pe toți cei dragi alături.

Șobolan

Pentru cei singuratici sau bolnavi, ziua are un conținut ușor trist, dar prezența ta le poate aduce fericire. Adu-ți aminte și de cei care crezi că ar avea azi nevoie de companie pentru că le faci un bine. Găsești cuvântul potrivit, ai darul adecvat, găsești ușor gestul cel mai compatibil cu dorințele lor din acest moment, deci vei fi fericit doar pentru că vei reuși să alungi tristețea din ochii cuiva drag. Dacă ai un prieten cu probleme sau o rudă în vârstă sau care se simte singură, treci pe la ei sau dă-le un telefon, arătând că îți pasă de soarta lor. Va fi cel mai minunat gest pe care îl vei face câștigând astfel, recunoștința și dragostea lor.

Bivol

Nu porni ziua cu „nu” în brațe, dimpotrivă, încearcă azi să eviți acest cuvânt, să transpui fiecare frază într-o afirmație, fugind de orice tip de negație. Vezi că se rearanjează totul în viața ta dacă ocolești negaţiile în tot ce ai de spus şi clădești noi planuri într-o notă pozitivă. Privește spre viitor ca la o şcoală a vieţii la care urmează să descoperi o mulţime de pilde importante, vei primi răspunsuri capitale, poate chiar vei extrage unele concluzii cu privire la cel care ai devenit până în acest moment. Tocmai de aceea trebuie să iei startul cu mintea limpede, cu inima încărcată de tot ce e mai frumos şi cu dorinţa imensă de a deveni mai bun.

Tigru

Nu te sperie deloc finalurile de drum, dimpotrivă, le tratezi ca pe o ocazie excelentă de a te apuca imediat de altceva. Azi spui adio unei etape şi deja te concentrezi asupra celei care vine la rând. Ai extras, din paşii parcurşi până acum, exact învăţămintele potrivite şi ştii ce ai de făcut de acum înainte. Chiar dacă unii sunt derutaţi că pun punct acum unui demers, ești conştient că acest final era necesar pentru a în-cepe, de mâine, un nou drum. Punct şi de la capăt!

Iepure

Ești pus în faţa unui adevăr dureros care te dezarmează total. Nu se mai poate face nimic şi, chiar dacă nu îți convine deloc situaţia în sine, trebuie să o accepţi ca pe un sacrificiu total. Este o renunţare categorică, de parcă ți-ai lua rămas bun pentru totdeauna de la o stare de lucruri. Chiar dacă, pe moment, şocul despărţirii este mare, după ce vei ieşi de sub influenţa nefastă a acestei zile, vei începe să descoperi alternative mai bune. Azi totul pare pierdut, fiind nevoit să o iei de la capăt în cu totul altă direcţie.

Dragon

Primești o invitaţie care îți face mare plăcere şi pentru că aduce la cunoştinţă evenimente frumoase, cu iz de sărbătoare, din perioada imediat următoare, priveşti cu entuziasm spre momentul promis. Poate fi o invitaţie la nuntă sau vestea venirii pe lume a unui copilaș. Poți primi o ofertă excelentă ce merită acceptată fără să stai pe gânduri sau un telefon vestitor de lucruri deosebite. Persoanele pe care le întâlnești azi au un efect benefic asupra ta pentru că îți ridică moralul şi te determină să privești spre viitor cu optimism, ceea ce rareori ți se întâmplă.

Șarpe

Nimic nu este întâmplător, nici măcar emoţiile acestei zile. Le simţi mai speciale, parcă ar vrea ceva să te anunţe sau să te avertizeze. Ca atare, ar fi bine să nu ignori ceea ce vine din adâncul sufletului. Resimţi un fel de trac imens, de parcă presimţi că se apropie ceva special, tocmai de aceea nici nu ştii să explici ce ai, ce ți se întâmplă. Este un sentiment ciudat, nou, dar nu e altceva decât mesajul divin care vine în valuri prin tot ce vezi în jur. Semnalele, mai clare sau mai subtile, au ceva de transmis, deci încearcă să pătrunzi în simbolistica pe care o observi la tot pasul. Azi vei întreba mai des: oare ce vrea să însemne asta? Gândește-te, vei găsi singur răspunsurile!

Cal

Calmul care se lasă peste un plan este dat peste cap de o surpriză neplăcută care aruncă în aer tot ce ai construit până acum. Îți plac lucrurile clare, bine stabilite, or, o situaţie ca aceasta te destabilizează complet. Va fi greu să îți recapeți calmul, oricâtă răbdare şi toleranţă ai avea, pentru că vestea picată din senin e greu de acceptat şi mai ales greu de ţinut sub control. Fii pregătit şi pentru răsturnări majore de situaţie, pentru că acestea pot apărea chiar şi în cele mai organizate şi stabile proiecte, obli-gându-te să intervii prompt pentru a reechilibra totul.

Capră/Oaie

Oprește-te puţin din sarcinile noi pe care ți le-ai asumat, pentru că apare din urmă o restanţă ce se cere a fi adusă la zi. Nu poţi trece la altceva dacă nu te achiţi de această datorie din trecut, care, mai devreme sau mai târziu, va deveni stringentă, ca o ghiulea legată de picior pe care o tot cari după tine. Decât să se acumuleze alte şi alte sarcini de demult, mai bine lasă în aşteptare orice altceva pentru că te vei simţi dintr-o dată mult mai liber dacă scapi de datorii abandonate sau uitate în amintire. Trecutul te cheamă înapoi.

Maimuță

Viaţa de cuplu se dezvoltă pe un teren sigur, care îți inspiră încredere şi durabilitate. Nu se mai fac declaraţii de amor în joacă, nu se mai fac promisiuni fără consistență, ci tot ceea ce spuneţi amândoi acum are şanse de materializare. Dacă drești o relaţie de viitor, nu căuta aventuri trecătoare, ci caută omul care inspiră fidelitate şi maturitate. Nu e o idee rea să alegi cu mintea, nu cu inima, pentru că sufletul mai poate face şi alegeri greșite. Raţiunea însă nu va da greş niciodată, chiar dacă tânjești după iubire.

Cocoș

Sumele de bani care îți vin azi pot fi mult sub aşteptări, încât s-ar putea să te trezești în faţa unei cheltuieli semnificative pe care nu o poţi onora din lipsă de fonduri. Nici măcar nu se ivesc noi perspective materiale la orizont, ci ești ceva mai pesimist în privinţa sumelor care ajung la tine. Este o zi riscantă în plan financiar, deci abține-te de la orice cheltuială sau investiţie pentru că s-ar putea dovedi a fi greşită. Mai bine ţine banii la ciorap decât să regreţi mai târziu!

Câine

Uită-te cum este afară! Efectele soarelui şi cerului senin vor fi miraculoase, iar în cazul tău e vorba de sănătate şi mişcare. Fă-ți timp pentru o mai scurtă sau mai lungă plimbare, sau, dacă ești genul activ, fă sport, ieşi oriunde te cheamă inima pentru o zi plină de acţiune şi veselie. Copiii te vor trage afară, deci nu te gândi că azi vei sta în faţa televizorului, ci trebuie să îți faci timp pentru o ieşire. Va fi mai bună decât ai putea crede, deci nu fii comod!

Mistreț

Deşi ești un militant aprig împotriva banalului şi rutinei, de data aceasta reuşești să te adaptezi acestor condiţii. Extrage din monotonia din jur informaţia potrivită pentru a te putea concentra la acţiuni de lungă durată, deloc ofertante pentru un om dinamic ca tine. Descoperă acele mărunţişuri care se potrivesc perfect preocupărilor actuale. Nu aştepta doar evenimente strălucitoare, ci mulţumește-te şi cu fleacuri cotidiene de care ai parte azi la tot pasul şi care îți sunt de folos. Veştile bune, informaţiile utile sau sprijinul necesar pot apărea şi în cea mai comună formă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×