Zodiac chinezesc pentru joi, 9 ianuarie 2020. Calul trebuie să-și exprime sentimentele pentru partenerul de viață

Alexa Serdan   
în Horoscop
08/01/2020, 18:01
Zodiac chinezesc pentru joi, 9 ianuarie 2020. Calul trebuie să-și exprime sentimentele pentru partenerul de viață
Zodiac chinezesc pentru ziua de joi, 9 ianuarie 2020. Sursa foto: Pinterest.com

Zodiacul chinezesc aduce pentru ziua de joi, 9 ianuarie 2020, vești extraordinare pentru mai multe zodii. Nativii născuți în zodia iepure întâmpină greutăți, în timp ce persoanele născute în zodia maimuță au o întreagă listă de sarcini de rezolvat.

Acesta este zodiacul chinezesc pentru ziua de joi, 9 ianuarie 2020

Șobolan

Presiunea este mare atât la locul de muncă, cât și acasă. Lasă-te dus de val și vezi ce se întâmplă. Nu ai nimic de pierdut, doar vei încerca ceva nou. Ești pregătit de o nouă etapă.

Bivol

Înainte de a spune ce gândești asigură-te că informațiile sunt corecte. Nu te aventura în domenii pe care nu le stăpânești. Mai bine ascultă ce spun cei din jur și reține ce trebuie.

Tigru

Ia lucrurile pe rând și vei reuși să rezolvi toate sarcinile de pe ordinea de zi. Nu te panica că nu ai timp să termini, cu răbdare și încredere toate lucrurile se vor rezolva în final.

Iepure

Nu te simți în largul tău și ai senzația că ți se pun foarte multe piedici. Nu te abate de la drumul tău și mergi mai departe. Ești puternic și vei răzbi peste toate greutățile vieții.

Dragon

Este o zi ideală pentru petrecut în cercul de prieteni. Nu ezita să-i ajuți pe cei din jur și să fii omenos cu persoanele pe care nu le cunoști. Dăruiește celorlalți din puținul tău.

Șarpe

Orice ai face nu reușești să-i mulțumești pe ceilalți. Nu mai pune presiune pe tine și axează-te pe propriile nevoi. Încearcă să fii calm și să nu mai pui la suflet răutățile gratuite.

Cal

Nu mai ține pentru tine sentimentele pentru persoana iubită. Partenerul de viață are nevoie de dovezi și cuvinte de alint. Surprinde-ți jumătatea cu un cadou sau o cină romantică.

Capră/Oaie

Agitația și neliniștea vor pune stăpânire pe tine. Concentrează-te asupra lucrurilor importante și lasă-le pe cele mărunte pentru mâine. Nu te aglomera cu prea multe sarcini inutile.

Maimuță

Agenda este plină, dar vei reuși să faci tot ce ai pe listă. Orice îți pui în minte se îndeplinește. Mare atenție însă la oboseală și stres. Gândește-te să faci și pauze și să te relaxezi.

Cocoș

Nu te mai apleca asupra nevoilor prietenilor, ci pune-te pe primul lor. Tu ești cea mai importantă persoană și ai nevoie să te gândești mai mult la tine. Răsfață-te și fă lucrurile care-și plac.

Câine

Prudență maximă în ceea ce privește finanțele. Nu te arunca cu capul înainte și nu da iama la cumpărături. Încearcă să faci câteva economii și să nu cumperi lucrurile de care nu ai nevoie.

Mistreț

Fii open mind și păstrează-ți gândurile limpede. Ai multe oportunități legat de muncă, nu te grăbi să alegi. Consultă-te cu familia și alegere varianta cea mai bună pentru tine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×