Zodiac chinezesc pentru duminică, 23 februarie 2020. Șerpii au o impresie greșită despre cei din jurul lor

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
22/02/2020, 14:12
Zodiac chinezesc pentru duminică, 23 februarie 2020. Șerpii au o impresie greșită despre cei din jurul lor
Nativul din zodia Șarpelui are tendința să îi atace pe toți cei din jur. Sursa foto: pixabay.com

FANATIK îți spune ce surprize ți-au rezervat astrele zodiacului chinezesc pentru ziua de duminică, 23 februarie 2020. Chiar dacă e încă weekend, nu ai cum să te plictisești, mai ales că trebuie să duci la îndeplinire o sarcină dificilă din sfera profesională. Știm că nu te prea încântă, însă vei vedea că rezultatele nu vor întârzia să apară. Încearcă să faci un mic sacrificiu, doar este pentru binele tău.

Zodiac chinezesc pentru duminică, 23 de februarie

În plus, dacă ești născut în zodia Șarpelui, trebuie să asculți cu mai multă atenție remarcile celor din jur, pentru că ai tendința de a le interpreta exact pe dos și riști să provoci conflicte inutile. Păstrează-ți cumpătul și gândește-te de două ori înainte de a reacționa dur la adresa colegilor de serviciu sau chiar a partenerului de viață.

Șobolan

De unde nici nu te aștepți, primești exact soluția de care era nevoie pentru a restabili ordinea corectă a unor lucruri. O consideri o rezolvare justă după ce, o vreme, te-ai simțit defavorizat, atacat, criticat pe nedrept. Toate par să se calmeze în jur și ai din nou motive de mulțumire. Trăiești mereu cu speranța că fiecare primește ceea ce merită, ca atare răspunsul pe care-l primești azi de la viață este just, ca răsplată pentru faptele tale. Chiar de-ar fi o sancțiune, nu trebuie să reacționezi agresiv, ci înseamnă ca o meriți și ai ceva de învățat din asta!

Bivol

Dacă stai și te complaci într-o zonă ternă în care nu se mai schimbă nimic fără să îți pui imaginația la treabă, fii sigur că totul se va transforma într-o confortabilă banalitate. Nu trebuie să fii genul de om care se lasă furat de lene și dezinteres, așa cum te influențează unii din jur mult prea comozi să facă ceva cu viața lor. Ca atare, scoate-ți la lumină gândurile cele mai originale, ideile cele mai creative, pentru că ai un bagaj imens de resurse. Alungă-i din viață pe cei care te trag înapoi în loc să te lase să urci. Începe să clădești cu încredere ce ai în minte!

Tigru

Nu ești în cea mai bună formă, lași gândurile negative să te conducă, deși ai în jurul tău suficiente motive de bucurie. Ascultă-i pe cei care îți prezintă viitorul în lumini optimiste, nu te lăsa copleșit de temeri, de îndoieli sau de propriile slăbiciuni! Ai pe cineva alături care te îmbărbătează și nu ai decât de câștigat, dar grijile te omoară. Încearcă, măcar pentru o zi, să nu îl mai iei pe „nu” în brațe și să nu o mai ții doar pe a ta, ca și cum toate ar fi groaznice. Puțină detașare de norul cel negru te-ar ajuta să descoperi soarele la orizont.

Iepure

Prea pui la suflet orice glumă proastă sau orice cuvânt aruncat aiurea de un prieten care nu-și dă seama ce simți. Sunt vorbe fără rost, nici nu ar merita atenția, dar te prind într-un moment sensibil când orice fleac te deranjează. Ai tendința de a le considera pe toate un afront personal, când de fapt nu e altceva decât o banală replică ce se dorea a fi amuzantă. Cum astăzi umorul nu te caracterizează, ai tendința de a reacționa negativ, cu lacrimi, depresie, apatie, izolare, în loc să răspunzi cu aceeași armă!

Dragon

Dacă îi ai pe cei dragi alături, ești cel mai puternic om din lume! Îți extragi energia din iubirea lor, din bucuria copiilor, din toleranța partenerului, din acceptarea lor necondiționată, și același lucru îl oferi și tu înzecit înapoi. Există o bună cooperare în cadrul familiei și nimic nu ți se pare mai frumos decât să-ți fie alături la tot ce ai de făcut. Realizați planuri de viitor la care fiecare își aduce contribuția cu entuziasm și optimism, iar cât timp sunteți alături, umăr la umăr, nimic nu vă poate opri din elan. Împreună sunteți o forță de neînvins!

Șarpe

Ai o senzație ciudată cum că lumea nu te-ar privi cu ochi buni, dar este o impresie greșită. Totul vine din propria atitudine negativă despre propria persoană, pentru că îți vezi numai defectele și slăbiciunile și crezi că și ceilalți te văd la fel. Nimeni nu are cum să îți vadă aceste puncte sensibile dacă nu le scoți la iveală. Ca atare, învață să arăți ceea ce ai mai bun, nu invers! Dacă te plângi întruna cât de imperfect ești, cum ai vrea ca ceilalți să spună exact pe dos? Apreciază-te mai mult așa cum ești și aceasta se va oglindi în felul în care te respectă ceilalți.

Cal

Contactul cu reprezentanții puterii (cu un părinte autoritar, cu un profesor sever sau cu un șef aspru) este dificil și îți dă numai motive de nemulțumire de câte ori te adresezi lor. Bați cu oarecare smerenie și teamă la poarta lor, ca la un for suprem de la care aștepți un răspuns sau un ajutor, dar acesta nu vine în forma pe care ai fi sperat-o. Ești dezamăgit, ai impresia că nu deții niciun drept, ci numai obligații, dar, de data aceasta, trebuie să te supui, dacă vrei să obții totuși ceea ce aștepți de la ei. Au niște condiții mai dure, pe care trebuie să le respecți, altfel, în loc de un răspuns favorabil, vei primi o ușă trântită în nas.

Capră/Oaie

Oboseala își lasă amprenta pe activitățile zilei, pentru că nu prea dai randament în ceea ce faci. Nu ai nicio tragere de inimă să te apuci de treabă și refuzi orice invitație de a colabora la reușita planurilor demarate. Spui „nu” la orice, critici tot ce auzi și, cu asemenea atitudine negativistă, e greu de crezut că vei ajunge totuși undeva. Ceva din modul celor din jur de a se comporta te determină să fii atât de reticent și să mai aștepți o vreme, înainte de a te implica mai serios. Ai mereu impresia că ceilalți vor să profite de pe urma ta și, ușor egoist, stai pe margine ca să-ți cruți energia în loc să o folosești.

Maimuță

Ai norocul să te alături unui colectiv de persoane a cărei prezență te încarcă pozitiv, te stimulează să te implici într-o activitate nouă și palpitantă, iar cooperarea merge strună. Când ai asemenea anturaj alături, simți că ești capabil de orice, parcă ai aripi și toate evoluează într-un ritm susținut către scopul cel mai înalt. Când ai alături echipa de oameni potrivită pentru ceea ce ți-ai propus, nimic nu te oprește și ai forța necesară chiar și pentru cele mai dificile confruntări. Singur, ar fi mai greu, tocmai de aceea trebuie să profiți de excelenta comunicare pe care o ai cu grupul de la care primești susținere.

Cocoș

Cât timp judeci lumea corect, imparțial și fără ton ridicat, vei avea relații armonioase cu oricine. Pune-te un pic în pielea celor cu care vorbești și imaginează-ți cum ar fi să ți se vorbească de sus, să fii criticat, să ți se analizeze toate detaliile. Îți vei da seama că nu este deloc plăcut să intri în colimatorul altora. Similar, trebuie să faci cu cei pe care îi ai azi în față, ca nu cumva să le aplici o etichetă pe care nu o merită. Dacă reușești să-i privești cu simpatie și prietenie, căldura se va resimți în modul în care le vorbești și ți se va răspunde cu aceeași monedă.

Câine

Te-ai putut baza o perioadă de timp pe ajutorul unor persoane care au contribuit trup și suflet la unul din planurile care te preocupă, dar ca orice relație ajunge și la un sfârșit. Este vremea să pui punct acestei asocieri din care ai avut multe de câștigat și de învățat, dar de acum fiecare merge pe drumul său, privind cu recunoștință la ceea ce ați construit împreună. Nimic nu este veșnic, de aceea azi trebuie să-ți iei rămas bun de la cineva care ți-a stat, o perioadă, alături cu sinceritate și dorința permanentă de a te ajuta. Probabil îți va lipsi, dar trebuie să te descurci și singur.

Mistreț

Ai alături persoane care te îndrăgesc, care te susțin, care te încurajează cu vorbe frumoase, și faci tot posibilul ca să nu le dezamăgești. Știi că și ele îți oferă multe, dar în aceeași măsură, așteaptă enorm de la tine. La gesturile lor de afecțiune, de prietenie, de susținere ai multe de oferit în schimb. Te simți bine când ești încurajat de oameni care cred în tine, de aceea descoperă cât de puternic poți să devii, în special când ai pe cei dragi alături. Te împing de la spate, iar tu le dai tot ce îți stă în putere.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×