Zodiac chinezesc: marți, 3 martie 2020. Capra este catalogată greșit de ceilalți, dar le arată cine este cu adevărat

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
02/03/2020, 10:29
Zodiac chinezesc: marți, 3 martie 2020. Capra este catalogată greșit de ceilalți, dar le arată cine este cu adevărat

Anul Mistrețului a fost înlocuit pe 25 ianuarie 2020 cu Anul Șobolanului de Metal, iar astrologii spun că acest animal aduce belșug și ocazii favorabile tuturor zodiilor. Citește în rândurile de ma jos ce au rezervat astrele zodiacului chinezesc pentru ziua de marți, 3 martie 2020, pentru toate cele 12 zodii în parte.

Zodiac chinezesc pentru prima ziua de marți, 3 martie 2020

Șobolan

Ai de luat o decizie importantă în plan sentimental. Nu mai amâna pentru o altă zi pentru că s-ar putea să ai numai de pierdut. La locul de muncă toate merg ca pe roate și ești propus ca șef într-un proiect de mare anvergură.

Bivol

Ești un lider înnăscut și pe mâna ta ajung toate sarcinile majore. Fii precaut însă și nu te culca pe o ureche pentru că uneori și cei mai isteți pot da greș. Ține ochii deschiși și ascultă sfaturile colegilor de serviciu.

Tigru

Ești un adevărat magnet și elimini o energie pozitivă molipsitoare. Ceilalți îți sorb cuvintele ca pe niște nestemate și urmează întocmai planurile tale. Renunță la tendința de a te critic prea aspru, fii mai maleabil cu tine.

Iepure

Universul îți transmite că este de partea ta. Acum este momentul să întreprinzi toate planurile și ideile pe care le ai în minte. Nu mai amâna și ia atitudine. În ceea ce privește viața sentimentală ar fi cazul să faci câteva compromisuri.

Dragon

Toate merg strună atât în afaceri, cât și în viața amoroasă. Ai parte de o zi perfectă de primăvară, dar tot simți că lipsește ceva. Pune mâna pe telefon și sună-ți familia pe care ai cam neglijat-o în ultima vreme din cauza stresului cotidian.

Șarpe

Dacă știi că nu te ții de cuvânt, nu mai fă promisiuni în zadar. Dezamăgirea va fi mai mare în cazul tău și s-ar putea să nu mai poți ieși liman. Nu forța nota și bucură-te de lucrurile mici, dar frumoase care-ți ies în cale.

Cal

Norocul este de partea ta, însă astrele te sfătuiesc să te nu întinzi mai mult decât îți este plapuma. Gândește pe termen scurt și nu te aventura în afaceri care la prima vedere par bune. Uneori este nevoie și de o a doua părere pentru a lua o decizie majoră.

Capră/Oaie

Bunătatea și înțelegerea i-a făcut pe cei din jur să te catalogheze greșit. Puțini știu ce fiară se ascunde în spatele firii tale blânde. Azi vei întâmpina o situație în care vei fi nevoit să-ți scoți ghiarele și să-ți aperi onoarea. Încearcă să nu le mai faci pe plac celor din jur.

Maimuță

Scapă de rutină și fă puțină mișcare. Sedentarismul și lipsa de activitate încep să-și spună cuvântul asupra stării tale de sănătate. Mergi de urgență la medic dacă nu te simți în largul tău și nu te trata după ureche. Cel mai bine este să fii precaut și să-ți iei măsuri de siguranță.

Cocoș

Nu mai ascunde ceea ce simți și spune tot ce ai pe suflet. Adevărul și sinceritatea te vor ajuta să ieși din foarte multe situații limită. Fii mai întâi sincer cu tine și apoi cu ceilalți. Răspunsurile pe care le cauți vor ieși la suprafață mai devreme sau mai târziu.

Câine

Simți nevoia să-ți pui ordine în viață. Ia o foaie și un pix și fă o listă clară cu prioritățile pe care le ai de urmat. Concentrează-te pe propriile interese, dar nu-i călca pe ceilalți în picioare. Mergi mai departe pe drumul tău și fă lucrurile care-ți aduc bani, liniște și pace interioară.

Mistreț

Adrenalina este la cote maxime și nu ai deloc stare. Nu poți să stai în casă și ajungi să cutreieri străzile orașului. Nu este deloc un lucru rău, mai ales că azi găsești locul ideal pentru a-ți deschide noua afacere. Ideile și imaginația îți vor aduce în cel mai scurt timp o căruță de bani.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×