Zodia lui Nicolae Ceaușescu. Fostul dictator era Vărsător, unul din cele mai diabolice semne

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/10/2019, 13:30
Zodia lui Nicolae Ceaușescu. Fostul dictator era Vărsător, unul din cele mai diabolice semne
Zodia lui Ceaușescu este considerată una diabolică. Sursa foto: kanald.ro

Multă lume se întreabă care a fost zodia lui Nicolae Ceaușescu. Fostul dictator, care s-a născut oficial pe 26 ianuarie 1918 la Scornicești (chiar în anul Marii Uniri) era Vărsător, una din cele mai dificile zodii conform astrologilor. Vărsătorii sunt recunoscuți pentru încăpățânarea lor, iar o serie de caracteristici ale acestora se puteau remarca în comportamentul fostului președinte.

Zodia lui Nicolae Ceaușescu: Vărsător. Aspectele negative ale acestui semn

În legătură cu nașterea lui Nicolae Ceaușescu se vehiculează două date. Unii istorici spun că fostul lider comunist s-ar fi născut pe 23 ianuarie și nu pe 26, însă a fost înregistrat trei zile mai târziu. Asta nu schimbă, însă, cu absolut nimic zodia.

Vărsătorul este în general sufletist, însă are un cerc restrâns de prieteni. Unii spun că poate fi extrem de diabolic și îi poate manipula ușor pe cei din jur, în special dacă se simt răniți în orgoliu. Acești nativi vor avea tot timpul un as în mânecă pe care îl vor scoate la momentul cel mai oportun.

zodia lui ceaușescu
Ceaușescu s-a născut în luna ianuarie a anului 1918. Sursa foto: sputnik.md

Vărsătorii pot fi extrem de periculoși

Vărsătorii sunt recunoscuți pentru pragmatismul combinat cu instabilitatea excentrică. Acest lucru se observa și la Nicolae Ceaușescu: îi plăcea să iasă în evidență. Ceaușescu funcționa mai degrabă după verbul a avea și nu după a fi. Lucrul acesta se poate vedea în decorurile kitschoase ale caselor sale.

Se spune că Vărsătorii pot fi extrem de periculoși atunci când simt că le este lezată imaginea sau onoarea. Acești nativi de aer pot întoarce spatele celor pe care îi consideră o piedică în calea lor și de cele mai multe ori răzbunarea este una cruntă. Semnele de aer reușesc întotdeauna să iasă dintr-o situație complicată, chiar și cu riscul de a le face rău celorlalți.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×