Zodia care e influențată decisiv de eclipsa de lună și luna plină de azi, 16 iulie. Viața i se va schimba radical

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
16/07/2019, 19:00
Zodia care e influențată decisiv de eclipsa de lună și luna plină de azi, 16 iulie. Viața i se va schimba radical
Eclipsa de Lună aduce schimbări majore pentru toate zodiile. Sursa foto: digi24.ro

Marți, 16 iulie se anunță una dintre cele mai importante zile ale anului 2019, din punct de vedere astrologic. Mai concret, astăzi avem parte atât de Eclipsă de Lună, cât și de Lună Plină, două fenomene care vor influența în mare măsură toate semnele zodiacale.

Taurul va fi cel mai afectat de Eclipsa de Lună și Luna Plină

Nativii din zodia Taurului vor resimți, însă, cel mai puternic efectele acestor evenimente, mai ales din punct de vedere sentimental. Certurile cu persona iubită vor deveni o constantă în următoarea perioadă, de aceea astrologii le recomandă tuturor celor născuți în această zodie să evite pe cât posibil reacțiile impulsive.

Pe de altă parte, Gemenii se vor bucura de reușite nenumărate, în special în viața profesională. Inspirația va fi la ordine zilei, aducând cu sine idei geniale, care îi vor lăsa pe toți cu gurile căscate. Cheia o reprezintă, însă, încrederea în propriile forțe. Nici relația cu partenerul de viață nu merge tocmai rău, mai ales că vorbim despre o perioadă benefică pentru căsătorie.

În noaptea de marți, 16 spre 17 iulie avem parte de Eclipsă de Lună și Lună Plină
În noaptea de marți, 16 spre 17 iulie avem parte de Eclipsă de Lună și Lună Plină

Marți, 16 iulie avem Eclipsă de Lună și Lună Plină. Ce spune astrologul

Pentru cei mai mulți dintre nativi, aceste fenomene aduc vești proaste, mai ales în ceea ce privește relațiile sociale, de aceea astrologul recomandă evitarea activităților ce impune intrarea în contact cu cât mai multe persoane. Totodată, planurile de lungă durată ar trebui să rămână pentru moment în „stand by”.

„Nu vă faceți planuri de viitor de lungă durată, încercați să le faceți apropiate, să nu vă pierdeți focusul, munciți mult, nu petreceți mult timp cu oamenii. Poate e cazul să dați mai multă atenție la oamenii din jurul vostru. Gândiți-vă să începeți ceva în zona voluntariatului. Ca să vă simțiți mai iubiți, mai apreciați, în locul vostru m-aș duce să ajut o cauză. M-aș duce să mă implic, pentru că veți cunoaște multe persoane. Alții vă vor vedea cât sunteți de implicați. Nu vă mai axați doar pe nemulțumirile interioare, pe autoexigență. Investiți această autoexigență pentru a ajuta oameni. O să vă iubiți mai mult pe urmă” , a declarat astrologul Daniela Simulescu pentru dcnews.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×