Ziua Femeii. Cele mai frumoase cadouri pentru soție sau iubită în 2019. Ăsta e trendul!

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
07/03/2019, 13:21
Ziua Femeii. Cele mai frumoase cadouri pentru soție sau iubită în 2019. Ăsta e trendul! GALERIE FOTO
Ziua Femeii. Cele mai frumoase cadouri pentru sotie sau iubita în 2019. Ăsta e trendul!

Ziua Internațională a femeii este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a celebra atât realizările sociale, politice, cât și condițiile economice ale femeilor, cât și discriminarea și violența care își fac simțită prezența în multe părți ale lumii. De când a fost adoptată această zi specială, în 1977, oamenii au sărbătorit în multe feluri. E clar că acum cadourile pentru soție sau iubită au urcat la alt nivel, lucru ce le dă bătăi de cap bărbaților, așa că iată câteva idei pentru a-ți satisface partenera.

Ziua Femeii. Cele mai frumoase cadouri pentru soție sau iubită

Cadouri dulci

Femeile adoră dulciurile dintotdeauna, astfel că sigur nu vei da greș cu ceva bun și rafinat, care să fie decorat special, în funcție de plăcerile, pasiunile și gusturile ei. O poți răsfăța cu bomboane ascunse prin casă, poate organizând o „căutare de comori” sau cu un tort într-o formă specială. Un cadou dulce care ar ridica ștacheta cu adevărat ar fi prepararea lor. Puteți alegere o rețetă simplă pe care să o pregătiți, în felul acesta și distrându-vă.

Ziua Femeii. Cele mai frumoase cadouri pentru sotie sau iubita în 2019. Ăsta e trendul!
Cadourile dulci tot timpul vor fi un cadou foarte bun

Cadou romantic

Nimeni nu are îndeajuns timp la dispoziție, însă după o zi de muncă, atunci când vă întâlniți seara, trebuie să vedeți un film împreună, iar dacă iubita sau soția este cinefilă, cu atât mai bine. Îi poți cumpăra o colecție cu filme clasice, care să îți placă și ție, pentru a fi totul bine. După film, fiecare se descurcă cum poate.

Ziua Femeii. Cele mai frumoase cadouri pentru sotie sau iubita în 2019. Ăsta e trendul!
O colecție de filme romantice clasice sigur ar impresiona

Cadouri amuzante

Dacă sunteți genul de oameni care nu pot trăi fără umor, atunci sigur un cadou hazliu va face minuni. Poate fi vorba despre un set de pahare de vin cu gradații, papuci cu forme dubioase, o lingură cu o gaură în ea sau o cană în formă de animal.

Cadouri practice

Femeia niciodată nu o să aibă destule haine, așa că ia aminte și cumpără-i ce ți-a arătat în ultimul timp că i-ar plăcea și sigur nu o să dai greș. Acestea se numără printre cele mai inofensive daruri și, pe lângă acestea, este și versatil. Fie că este vorba despre o gospodină, o soție care va deveni mamă sau una obsedată de curățenie.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×