Zile pline de magie la Festivalul “Dulciuri, jocuri și povești de Moș Nicolae”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
05/12/2019, 22:13
Zile pline de magie la Festivalul “Dulciuri, jocuri și povești de Moș Nicolae”
Festivalul “Dulciuri, jocuri și povești de Moș Nicolae”

De vineri și până duminică, Moș Nicolae poposește la Complexul Silva, din Capitală, la un festival cum nu mai este altul.

Cu mic cu mare, toți cei care vor să intre în magia sărbătorilor sunt invitați să descopere preparate naturale aduse din diferite colțuri ale țării și să-și demonstreze măestria la atelierele creative organizate de zâne și spiriduși.

Distracția începe cu o plimbare în caleașca trasă de cai, continuă la atelierul de scrisori pentru Moș Nicolae, după care ne dăm întâlnire cu personajele preferate din basme. Clovnii, prezenți și ei, îi așteaptă pe cei mici cu baloane colorate.

Toate detaliile despre Festivalul “Dulciuri, jocuri și povești de Moș Nicolae” de la Complexul Silva

Darnic, Moș Nicolae ne-a dat tuturor dezlegare la dulciuri și ne-a promis că vine cu cele mai bune deserturi din lume. Expozanții Festivalului Dulciuri, jocuri și povești de Moș Nicolae și-au pregătit tolba cu bunătăți din care vor scoate și produse artizanale, brânzeturi, costume naționale și o mulțime de alte surpize.

La Festivalul dedicat copiilor de toate vârstele, ți-am pregătit momente de tihnă și relaxare cât timp copiii tăi au parte de activități captivante împreună cu personajele lor preferate din basme și animații.

Astfel, cei mari pot încerca renumitul burger din carne de cerb cu porc mistreț, virșli – cârnatul dacic al ardelenilor, iar pentru doamne, comercianții au pregătit un mic rai – un stand special de unde își pot cumpăra cosmetice naturale.

Moș Nicolae vă așteaptă vineri, 6 decembrie, de la ora 16.00, sâmbătă, 7 decembrie, de la 10.00 – 22.00 și duminică, 8 decembrie, de la ora 10.00 – 22.00.

“Dulciuri, jocuri și povești de Moș Nicolae” este un eveniment organizat de Complexul Silva și se desfășoară în incinta hotelului aflat pe strada Petricani 9A. Intrarea este LIBERĂ și se face pe baza zâmbetelor de bucurie.

Mai multe informații găsiți și pe pagina de Facebook a evenimentului:

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×