Horoscop 2 martie. Zi perfectă pentru nativii unei zodii

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
01/03/2018, 22:00
Horoscop 2 martie. Zi perfectă pentru nativii unei zodii

Berbec – Relaţiile cu cei din jur sunt excelente. Ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă. Aveţi succes în activităţile legate de cămin şi în afaceri.

Taur – Sunteţi dornic să faceţi schimbări în casă şi pe plan financiar. Nu vă puneţi speranţe prea mari în banii pe care trebuie să îi primiţi dintr-o afacere.

Gemenii – Dimineaţă vă este imposibil să vă respectaţi programul. Încercaţi totuşi să vă rezolvaţi problemele financiare de care nu aţi avut timp până acum.

Rac – Survin evenimente neaşteptate, care vă împiedică să vă respectaţi programul. S-ar putea să primiţi musafiri sau să plecaţi în vizită la rude.

Leu – Va trebui să faceţi mai multe drumuri scurte cu partenerul de viaţă. Încercaţi să vă organizaţi mai eficient şi să rofitaţi de ajutorul unei rude.

Fecioara – Intuiţia şi sensibilitatea vă stimulează astăzi creativitatea. Aveţi mari şanse de reuşită pe plan profesional, intelectual, dar şi sentimental.

Balanţa – Graţie sensibilităţii, astăzi puteţi avea succes pe plan profesional şi social. S-ar putea să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu.

Scorpion – Nu vă lăsaţi afectat de lipsa de corectitudine a cuiva din anturaj. Nu promiteţi nimic dacă nu sunteţi sigur că puteţi să vă ţineţi de cuvânt.

Săgetător – Sunteţi foarte optimist şi aveţi o imaginaţie de invidiat. Vă nemulţumeşte faptul că nu aveţi fonduri suficiente pentru a începe o afacere.

Capricorn – Puteţi face planuri de viitor şi începe noi activităţi în domeniul social. Vă simţiţi foarte bine în compania prietenilor şi a persoanei iubite.

Vărsător – Astrele vă sfătuiesc să vă puneţi inventivitatea la lucru. După-amiază s-ar putea să suferiţi o dezamăgire sentimentală. Nu luaţi decizii în grabă.

Peşti – Astăzi intuiţia vă ajută să rezolvaţi cu bine problemele tensionate de la serviciu. Astrele vă recomandă să încercaţi să nu intraţi în conflict cu şefii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×