Zeci de senatori şi deputaţi, prădaţi de hoţi! Hotelul în care locuiau a fost spart

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/02/2015, 16:27
Zeci de senatori şi deputaţi, prădaţi de hoţi! Hotelul în care locuiau a fost spart

45 de senatori şi deputaţi s-au trezit au fost călcaţi de hoţi, la hotelul unde locuiau. Parlamentarii erau cazaţi la hotelul Monte Negro din Capitală, iar chealtuielile cu locuinţa erau suportate de Parlament.

”Hotelul Monte Negro, unde am stat, a fost tăiată lumina din luna decembrie. Suntem peste 45 de parlamentari care locuiam acolo şi sunt peste 50 de camere care au fost sparte.

Am ajuns luni dimineaţa la Parlament şi îmi spun unii colegi: vezi că la Monte Negro e prăpăd, e jale, e devalizat absolut tot. Nu puteam să intru, decât după ora 13.00, în prezenţa unui ofiţer de poliţie. Oricâte cărţi poliţiste ai citi, oricâte filme ai vedea nu cred că vreunul dintre dumneavoastră aţi mai auzit ca un hotel întreg să fie spart. S-a intrat în camere, s-au furat laptopuri, haine, bani. Mie mi-au furat o sumă mică de bani şi articole de îngrijire personală”, a declarat deputatul Mihai Caliu.

Povestea a fost confirmată şi de alţi deputaţi, care au precizat că li s-au furat lucruri personale, laptopuri sau diverse sume de bani. Aceştia ne-au precizat că politiştii au demarat o anchetă şi încearcă să vadă cum s-a putut întâmpla ca peste 50 de camere să fie prădate de hoţi.

sursa: stiripesurse.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×