Un bloc cu 12 etaje s-a umplut de monoxid de carbon! Sunt zeci de victime, majoritatea copii!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
05/01/2018, 10:54
Un bloc cu 12 etaje s-a umplut de monoxid de carbon! Sunt zeci de victime, majoritatea copii!

La un pas de tragedie! Zeci de persoane au fost intoxicate cu monoxid de carbon, în Statele Unite, după ce un întreg bloc a fost cuprins de gazul mortal. În prezent numărul victimelor intoxicate se ridică la 41, iar o adolescentă de 13 ani a murit. Multe dintre victimele intoxicate cu monoxid de carbon sunt copii.

O fată de 13 ani a murit, iar rudele sale se află în stare gravă după ce clădirea de 12 etaje în care locuiau a fost cuprinsă de vapori de gaz, scrie ABC 7 News.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Zeci de persoane intoxicate cu monoxid de carbon, în SUA! Poliţişti căzuţi la datorie

În total 41 de persoane primesc îngrijiri medicale, printre care şi 7 de ofiţeri de poliţie care luptau pentru salvarea şi evacuarea persoanelor. Şase dintre victime erau inconştiente atunci când au fost aduse la spital.

„Am evacuat întreaga clădire de 12 etaje din Perth Amboy, New Jersey”, a declarat ofiţerul Roman McKeon. În prezent, clădirea a rămas închisă până la eliminarea pericolului. Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×