Zeci de maşini rămase blocate în nămeţi! În Bucureşti, un autocar cu 22 de copii din Grecia a rămas înzăpezit

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
23/03/2018, 12:19
Zeci de maşini rămase blocate în nămeţi! În Bucureşti, un autocar cu 22 de copii din Grecia a rămas înzăpezit

România sub zăpadă! Zeci de oameni şi maşini au rămas blocaţi în zăpadă, în mai multe judeţe ale ţării. Au avut loc şi mai multe accidente din cauza vremii nefavorabile.

Circa 20 de maşini sunt blocate în zăpadă pe DN4, între Bucureşti şi Frumuşani. O femeie gravidă se află într-unul din autoturismele care nu pot înainta din cauza unui microbuz care a derapat în şanţ. Au fot trimise la faţa locului două ambulanţe SMURD, o autospecială de stingere şi una pentru victime multiple. Pompierii ISU Bucureşti-Ilfov au solicitat sprijin Rescue 4×4.

Autocar cu 22 de copii blocat în zăpadă!

O ambulanţă privată a fost deblocată din zapadă pe stradaTuberozei, din localitatea Pantelimon. Ambulanţa avea un pacient cu dializă. În Capitală, un autocar din Grecia, cu 22 de copii la bord a rămas blocat pe platoul din fata Academiei Militare. S-a trimis o autospecială ISU şi un utilaj RATB. În cele din urmă, au plecat cu alte autovehicule prin grija firmei de transport.

În judeţul Mureş, pe DJ 153, forţele MAI au intervenit în sprijinul a şase adulţi şi 31 de copii aflaţi într-un autocar, ce a derapat pe DJ 153, lângă localitatea Reghin. Copiii au fost transportaţi în siguranţă în şcoala din localitate, până vor fi preluaţi de un alt autocar. În cursul nopţii, efectivele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, împreună cu autorităţile locale au intervenit pentru deblocarea a şase persoane care au rămas blocate cu autorismele în pădure, pe raza loc. Valea Izvorului, din cauza zăpezii. Persoanele au fost deblocate şi transportate în Drobeta Turnu Severin în siguranţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×