Zeci de mașini scufundate în Rusia. Șoferii le-au lăsat parcate pe un lac înghețat din Vladivostok – Video

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
07/01/2020, 14:14
Zeci de mașini scufundate în Rusia. Șoferii le-au lăsat parcate pe un lac înghețat din Vladivostok – Video
25 de ruși au rămas fără mașini. Acestea erau parcate pe un lac înghețat. Foto: captură RTE News

25 de ruși s-au trezit cu mașinile scufundate și asta doar din cauza lor. Aceștia și-au parcat mașinile pe un lac înghețat din Vladivostok fără să se gândească la faptul că gheața ar putea ceda.

Zeci de mașini înghițite de un lac din Vladivostok

Inevitabilul s-a produs în cele din urmă, iar gheața a crăpat. Mașinile au fost înghițite de apă, în timp cei șoferii celor 25 de autovehicule pescuiau la copcă.

Gheața s-a rupt, scrie presa din Federația Rusă, după numai o oră de la parcare, greutatea autoturismelor fiind prea mare pentru a fi suportată.

Niciun șofer nu a fost rănit

Martorii momentului în care mașinile se scufundau pe măsură ce gheața crăpa au spus că șoferii erau foarte panicați și nu au mai putut face mare lucru să și le recupereze.

„Oamenii fugeau înapoi și țipau”, spune unul dintre cei care a fost prezent în momentul respectiv.

„Ne aflam departe, dar am luat tot și am fugit înapoi”, a mai spus un martor, scrie digi24.ro.

Nu e prima oară când pe lacul înghețat se parchează mașini. Locuitorii din Vladivostok spun că de data asta au fost prea multe mașini.

Unele mașini au putut fi salvate de șoferi, dar altele s-au scufundat la adâncimi de mai bine de doi metri. La fața locului au ajuns mai multe macarale și scafandri specializați pentru a scoate autovehiculele din apă. Din fericire, niciun șofer nu a avut de suferit fizic de pe urma acestui incident.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×