Un întreg oraş acoperit de zăpadă! Autorităţile au decretat stare de urgenţă!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
29/12/2017, 21:55
Un întreg oraş acoperit de zăpadă! Autorităţile au decretat stare de urgenţă!

Ninsori masive în Statele Unite ale Americii! Locuitorii unui orăşel din statul Pennsylvania au fost greu încercaţi de ninsorile care au căzut în ultimele zile! Grosimea stratului de zăpadă este una consistentă, iar ninsorile nu contenesc! Autorităţile au fost nevoite să declare stare de urgenţă!

Orăşelul Erie şi împrejurimile au fost acoperite de o haină groasă de zăpadă. Mulţi localnici spun, pe bună dreptate, că nu au mai văzut aşa ceva. Dis de dimineaţă, au fost nevoiţi să-şi facă drum prin troiene, cu maşinile de dat zăpadă, lopeţile sau propriul corp.

Zăpada a acoperit un întreg oraş. Şoferii şi-au găsit cu greu maşinile

Nu puţini au fost şoferii care nu şi-au mai găsit maşinile, „dispărute” în nămeţi. Unii şoferi au încercat să-şi păstreze simţul umorului. „Tot ce-am putut să fac a fost să râd. E absolut incredibil ce se întâmplă. Însă încerc să dau zăpadă, puţin câte puţin. O s-o dezgropăm la un moment dat”.

În aceste condiţii, angajaţii care se ocupă cu deszăpezirea se aşteaptă la multe ture cu ore suplimentare. Meteorologii spun că de vină pentru această uriaşă furtună de zăpadă este şi aşa numitul „efect de lac”. Căderile abundente de zăpadă vor continua şi în zilele următoare, avertizează meteorologii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×