Youtube negociază cu Hollywood-ul pentru difuzarea de filme şi seriale

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
06/12/2015, 19:57
Youtube negociază cu Hollywood-ul pentru difuzarea de filme şi seriale

Youtube, site-ul deţinut de Google, se află în discuţii cu marile studiouri de la Hollywood şi cu diferite societăţi de producţie pentru a obţine drepturile de difuzare a unor show-uri şi filme noi, care ar putea fi transmise online.

Compania Alphabet Inc, care deţine atât site-ul Youtube, cât şi motorul de căutare Google, este interesată să difuzeze show-uri şi filme pe noul său serviciu pe bază de abonament Youtube Red, conform Wall Street Journal.

Lansat în luna octombrie, serviciul Youtube Red, este disponibil pentru moment doar în SUA şi impune utilizatorilor săi o taxă de 9,99 de dolari pe lună.

Directori ai companiei Alphabet Inc. s-au întâlnit în ultimele luni cu reprezentanţii studiourilor de la Hollywood pentru a discuta despre modul în care ar putea colabora, declară Wall Street Journal.

Youtube analizează cantitatea de conţinut pentru care urmează să deţină drepturile de difuzare, însă, potrivit surselor citate, platforma doreşte să deţină o colecţie importantă de programe originale.

În cazul în care negocierile vor fi finalizate, aceste show-uri şi filme ar putea fi difuzate exclusiv pe serviciul Youtube Red.

Sursă: www.dcnews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×