Muzica de pe YouTube nu va mai fi gratuită! De când vom scoate bani din buzunar!

Filon Stan  
înStiri de ultima ora
11/12/2017, 13:10
Muzica de pe YouTube nu va mai fi gratuită! De când vom scoate bani din buzunar!

YouTube se transformă! Va lansa un serviciu contra cost! Platforma video YouTube, filială a Alphabet-Google, se pregăteşte să introducă în luna martie 2018 un serviciu de muzică pe bază de abonament, informează Bloomberg citând surse din apropierea acestui dosar.

Potrivit Bloomberg, casa de discuri Warner Music Group a semnat deja un acord cu YouTube, care discută de asemenea cu Sony Music Entertainment, Universal Music Group şi Merlin, un consorţiu de case de discuri independente.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

YouTube începe să-şi taxeze utilizatorii! 

Acest nou serviciu de muzică cu plată, care momentan poartă numele de cod „Remix”, va propune un catalog de muzică la cerere şi videoclipuri provenind de la YouTube, urmând a concura cu ofertele similare propuse de Spotify, Deezer sau Apple.

Aceasta va fi cea de-a treia tentativă pentru Google după Google Play Music în 2011 şi ulterior YouTube Music Key în 2014, care în 2016 a devenit YouTube Red. Cu toate acestea niciunul nu a reuşit să concureze cu jucătorii importanţi din sector chiar dacă muzica este una din categoriile cele mai populare de pe platforma YouTube.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×