NADINE e în lacrimi! CE TRAGEDIE! Drama asta nu o va uita niciodată: sora ei, SINUCIDERE-ŞOC!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
29/06/2015, 14:22
NADINE e în lacrimi! CE TRAGEDIE! Drama asta nu o va uita niciodată: sora ei, SINUCIDERE-ŞOC!

Chiar dacă revenirea în showbiz ar fi fost motiv de mare bucurie pentru Nadine, vedeta a ţinut doliu în acest weekend. În urmă cu şapte ani, pe 25 iunie, sora ei, Ana, şi-a pus capăt zilelor fără a lăsa vreo explicaţie a gestului ei.Weekendul care tocmai s-a încheiat a fost unul foarte trist pentru Nadine. Mulatra a comemorat- o pe sora ei, Ana, care a murit în urmă cu şapte ani. Ana avea pe atunci 29 de ani.

Era o tânără frumoasă şi plină de viaţă, dar în ultima perioadă a vieţii slăbise mult şi apăruse suspiciunea că se droga.Ajunsese să cântărească 25 kg. Tragicul eveniment s-a produs la ora 10 a zilei de 25 iunie, când tânăra s-a aruncat în gol de la balconul apartamentului ei de la etajul zece al unui bloc din cartierul bucureştean Ozana.

TRAGEDIE! BIANCA DRĂGUŞANU E DISTRUSĂ! SINCUCIDEREA CARE A ŞOCAT LUMEA MONDENĂ DIN ROM NIA!

A lipsit de la incinerare

Vestea a şocat-o pe Nadine, care nu a aflat niciodată ce motiv a avut să recurgă la un astfel de gest, deoarece Ana nu a lăsat nici un bilet explicativ. Trupul femeii a fost incinerat la Crematoriul Vitan Bârzeşti, la 24 de ore după deces, pe 26 iunie.La procesiune au participat actualul soţ al lui Nadine şi încă o persoană din familie, dar şi trei angajaţi ai crematoriului. Fără slujbă, fără preot.

DIVORŢ BOMBĂ ÎN ROM NIA! UNUL DINTRE CEI MAI CELEBRI POLITICIENI ÎŞI LASĂ NEVASTA!

Dragoş i-a adus un buchet mare de trandafiri albi. Nadine a plâns mult, şi atunci, şi acum. Data de 25 iunie este una neagră în calendarul vieţii ei, greu încercată.

ULTIMA ORA!!! Anunţ ZILEI despre Gabriel Cotabiţă!!! FOTO DE LA SPITAL!!! 

 

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×