VIDEO. Atac armat la Universitatea Howard din Washington

Valeriu Tache    Camelia Arsene   
în Hotnews
18/10/2017, 00:07
VIDEO. Atac armat la Universitatea Howard din Washington

Un nou atac terorist loveşte Statele Unite ale Americii! Un apel ce raportează împuşcături a pus poliţia din Washington în alertă. Conform evz.ro, poliţiştii intervin de urgenţă la Universitatea Howard.

Conform primelor informaţii în legătură cu împuşcăturile care s-au auzit la Universitatea Howard din Washington, poliţia investighează campusul universitar, iar o clădire a fost evacuată şi forţele de ordine prezente la faţa locului au cerut oamenilor să fie precauţi.  Împuşcăturile s-au auzit într-o zonă în care se pregătea o paradă pentru aniversarea a 150 de ani de la înfiinţarea Universităţii Howard din Washington, care va avea loc săptămâna viitoare. Momentan nu se ştiu foarte multe informaţii. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

În statul Virginia din Statele Unite ale Americii a mai avut loc un masacru, în Virginia Tech, pe data de 16 aprilie 2007, în campusul Universităţii Virginia Tech, Blacksburg. Acesta a fost cel mai sângeros incident petrecut într-o instituţie de învăţământ din istoria Statelor Unite, cu un număr de 33 de persoane ucise.

Autorul atacului a fost Cho Seung-hui, conform infromaţiilor din Virginia. Acesta s-a născut în Coreea de Sud şi a crescut în Virginia. Avea drept de rezidenţă în SUA şi era student al Universităţii Virginia Tech şi locuia în campus. În total, au fost 33 de persoane decedate şi 29 de persoane rănite. Printre victime s-a aflat şi profesorul israelian de origine română Liviu Librescu care a fost împuşcat în timp ce-şi ţinea cursul în clădirea Norris Hall de la Universitatea Virginia Tech.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×