A vrut să arate precum personajul preferat din desene animate şi şi-a scos 6 coaste! Cum arată tînăra acum. GALERIE FOTO

Mirela Apostol   
în Hotnews
27/11/2015, 08:39
A vrut să arate precum personajul preferat din desene animate şi şi-a scos 6 coaste!  Cum arată tînăra acum. GALERIE FOTO GALERIE FOTO

O tanara suedeza s-a suspus unei serii de operatii incredibile pentru a semana cu celebrul pesonaj de desen animat Jessica Rabbit, relateaza Daily Mail.

Pixee Fox, in varsta de 25 de ani, a cheltuit 120.000 de dolari pe 15 operatii estetice printre care si una prin care si-a scos SASE coaste, TOTUL pentru a semana cu un personaj de desene animat, faimos pentru bustul generos si talia ireal de subtire.

CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE

Pixee era electrician in Suedia, insa a devenit model dupa ce s-a mutat in SUA. Tanara are acum o talie ce masoara 35 de cm. Si-a pus implanturi in fese, sani, buze si aproape ca si-a modificat complet structura fetei.

Pixee a vorbit deschis despre interventiile chirurgicale suferite si a marturisit ca transformarea ei nu e completa, prin urmare mai are programate operatii in 2016. Are un cont pe Instagram unde e urmarita de 70.000 de persoane si se considera un exemplu bun pentru ele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×