Vremea pentru marți, 9 octombrie: vin temperaturi de 26 de grade

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
08/10/2018, 15:53
Vremea pentru marți, 9 octombrie: vin temperaturi de 26 de grade
Vremea pentru 9 octombrie

Astrologii de la ANM arată că în ziua de 9 octombrie vor ajunge temperaturile și la 26 de grade Celsius. Vremea se anunță a fi mai caldă decât normalul acestei perioade, mai ales în zona de vest a României. În Capitală se indică temperaturi mai calde decât în ziua de luni. Vremea va fi frumoasă în majoritatea teritoriului. Oscar Stanciu, expert meteo, indică gradele din toată țara:

„Atmosfera de vară târzie, instalată de ceva vreme, se va mentine pe întreaga săptămână în majoritatea zonelor din tară. Spre mijlocul săptămânii, excepţie vor face Dobrogea, sudul Olteniei şi al Munteniei, unde vor fi înnorãri temporare, pe spaţii mici ploi slabe şi burniţã. În lipsa ploilor din ultimul timp, seceta s-a instalat pe arii extinse din Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia, iar debitele răurilor au scăzut considerabil. La nivelul întregii ţãri, aerul cald din timpul zilei va face ca regimul termic sa indice valori între 18 şi 25 de grade si doar nopţile sa ne aducă aminte în ce anotimp suntem. Vor fi minime între 4 şi 14 grade, mai scãzute în depresiunile intramontane, spre 0 grade.”

Vremea în Constanța

Vreme Constanța
Vreme Constanța

Meteo pentru ziua de marți, 9 octombrie, aduce 21 de grade Celsius și un cer cu soare. Vânturile vin din direcția zonelor de nord-est cu 17 km/h și cu rafale de 26 de kilometri/h. Nu vor exista precipitații. Noaptea de 9 octombrie vine pentru constănțeni cu 13 grade, ce se vor simți defapt ca 10 grade Celsius. Cerul va fi senin, iar vânturi se vor arăta din pătțile de nord-nord-est cu 15 km/h și cu rafale de 24 km/h.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Meteorologii arată pentru cei din Iași 20 de grade Celsius pe timpul zilei, iar soarele va ieși puțin din nori. Vânturi vin dispre zona de nord a teritoriului României cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h. Noaptea va avea doar 7 grade Celsius, cu toate acestea, cerul se va arăta senin. Vânturile vin din zonele de nord și est ale României cu 6 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Meteo în Brașov
Meteo în Cluj-Napoca

Clujenii vor avea o zi de marți cu 22 de grade Celsius și cu un cer predominant însorit. Vânturile vin din direcția sud-sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Noaptea de 9 octombrie aduce 7 grade Celsius cu nori joși de ceață. Vânturile vin din direcția sud-vest a teritoriului cu 4 km/h și cu rafale de 7 km/h.

Vremea în Brașov

Vreme în Brașov
Vreme în Brașov

Ziua de marți va fi călduroasă pentru brașoveni. Maximele indică 21 de grade Celsius și un soare care iese puțin din nori. Vânturile vor veni din partea de est a României cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h. Noaptea aduce doar 6 grade Celsius, ce se vor simți ca 7 grade Celsius. Posibilitatea precipitațiilor crește până la11%, încă nimic amenințător. Se arată nori joși de ceață și vânturi dinspre zona de sud a României cu 4 km/h și cu rafale de 7 km/h.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×