Vremea în București vineri: temperaturile cresc pentru ultima dată

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
27/09/2018, 20:45
Vremea în București vineri: temperaturile cresc pentru ultima dată
Temperaturile sunt în scădere pentru ultima dată

Prognoza meteo anunțată de meteorologii ANM arată pentru vineri, 28 septembrie, temperaturi mai scăzute. Aceasta va fi ultima zi cu câteva grade în plus față de zilele trecute. Odată cu începerea lunii octombrie, valorile termice trec la cele mai scăzute.

Maximele sunt cuprinse între 17 grade Celsius și 22 grade Celsius, în zona Transilvanie și a Maramureșului. În restul țării se prognozează 20 de grade Celsius și 25 de grade Celsius. După ultima zi a săptămânii, valorile vor scădea dramatic.

Prognoza meteo de azi 28 septembrie în București

Bucureștenii se vor bucura de o vreme ce dă semne că se ameliorizează. Vineri este ultima zi în care se mai poate vorbi de o vreme frumoasă. Weekend-ul aduce valori mai scăzute chiar și până acum. Maximele și minimele anunțate pentru vineri în București sunt cuprinse între 22 de grade Celsius și 9 grade Celsius.

Vremea în București pe ore pentru ziua de vineri, 27 septembrie
Vremea în București pe ore pentru ziua de vineri, 27 septembrie

 

Ploile nu sunt anunțate, așa că cei din București nu vor fi preocupați de asta. Veștile proaste vin abia de sâmbătă, de când încep cele mai puține grade. Ziua de duminică va avea doar maxima de 17 grade Celsius, care va veni abia spre amiază. Ploile sunt anunțate din prima săptămâna a lunii octombrie.

Vremea pe ore în București

Ziua de vineri, 28 septembrie va fi ultima de care se vor mai bucura cei din Capitală. Prima zi în care mai cresc gardele în tormometru va fi și ultima, pentru de la weekend încolo vor scădea cu mult.

 Meteo pentru Capitală vineri 27 septembrie
Meteo pentru Capitală vineri 27 septembrie

Ora 09:00 aduce 11 grade Celsius care se vor simți ca 13 grade Celsius. Vânturile vin din direcția vest-sud-vest cu 6 km/h.
Ora 10:00 vine cu 13 grade Celsius ce se vor simți ca 16 grade Celsius. Vânturile vor apărea din partea de vest-sud-vest cu 6 km/h.
Ora 11:00 arată 15 grade Celsius ce se vor simți ca 19 grade Celsius. Vânturile vin din zonele de sud-vest ale teritoriului cu 6 km/h.
Ora 12:00 are 17 grade Celsius ce se vor simți defapt ca 22 de grade Celsius. Vâturile vor veni din zona de sud-sud-vest cu 6 km/h.
Ora 13:00 vine cu 19 garde care se vor simți ca 22 de grade Celsius. Vânturile vin dispre sud-sud-vest cu 6 km/h.
Ora 14:00 arată 20 de grade Celsius care se simt ca 23 de garde Celsius. Vânturile vin din partea de sud a României cu 7 km/h.
Ora 15:00 va avea 21 de grade Celsius care se vor simți ca 23 de grade Celsius. Vânturile vin din sudul teritoriului cu 7 km/h.
Ora 16:00 aduce 21 d grade Celsius care se simt ca 23 de garde Celsius. Vânturile vin dispre zona de sud a teritoriului cu 7 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×