Vremea în București joi 30 august. Capitala are parte de un val de căldură!

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
29/08/2018, 21:44
Vremea în București joi 30 august. Capitala are parte de un val de căldură!
Vremea de joi 30 august, în București, va aduce un val de căldură! Aceștia anunțau României grade în conformitate cu anotimpul în care ne aflăm

Spre deosebire de luna iulie, meteorologii au anunțat o vreme caniculară în luna curentă. Vremea de joi 30 august, în București, va aduce un val de căldură! Aceștia anunțau României grade în conformitate cu anotimpul în care ne aflăm, dar în luna actuală vom trage mai mult. Vreme caldă  de altfel va fi în toată țara. Partea de sud și sud-vest va fi cuprinsă de căldură. În tot sudul, sud-estul vor fi temperaturi la fel de arzătoare. Numai în centrul și nordul țării se vor păstra temperaturi în concordanță cu sezonul estival.

Vremea în București

Vremea în București Bucureștenii vor avea parte de 30 de grade Celsiu ca maximă a zilei, care se va simți cu două grade mai mult. Șanse de precipitații sunt inexistente, dar, cu toate acestea, bucureștenilor nu este recomandat să iasă afară prea mult. Indicele de ultraviolete este foarte înalt, în valoare de 6. Vânturile vin din direcția de NE, cu 7 kilometri pe oră, iar rafalele cu 13 kilometri pe oră. Soarele răsare la ora 06:35 și apune la ora 19:57. În a doua parte a zilei, minima serii va aduce 17 grade Celsius în termometre, cu precipitații de 0%. Cerul se anunță senin. Vânturile provin din direcția de E, cu 6 kilometri pe oră, iar rafalele cu mai puțin decât în timpul zilei, respectiv de 9 kilometri.
Prognoza București 30 august 2018.

Bucureștenii vor avea parte de 30 de grade Celsiu ca maximă a zilei, care se va simți cu două grade mai mult. Șanse de precipitații sunt inexistente, dar, cu toate acestea, bucureștenilor nu este recomandat să iasă afară prea mult.

Prognoza meteo 30 august. Meteoroligii anunță călduri mari mari decât cele normale!
Prognoza meteo pe ore, București, 30 august 2018.

Indicele de ultraviolete este foarte înalt, în valoare de 6. Vânturile vin din direcția de NE, cu 7 kilometri pe oră, iar rafalele cu 13 kilometri pe oră. Soarele răsare la ora 06:35 și apune la ora 19:57.

Prognoza meteo 30 august. Meteoroligii anunță călduri mari mari decât cele normale!
Prognoza meteo pe ore, București 30 august.

În a doua parte a zilei, minima serii va aduce 17 grade Celsius în termometre, cu precipitații de 0%. Cerul se anunță senin. Vânturile provin din direcția de E, cu 6 kilometri pe oră, iar rafalele cu mai puțin decât în timpul zilei, respectiv de 9 kilometri.

Vremea la mare

Prognoza meteo 30 august. Meteoroligii anunță călduri mari mari decât cele normale!
Constănțenii vor avea parte de 31 de grade pe timp de zi!

Constănțenii vor avea parte de 31 de grade Celsius ca maximă a zilei. Șansele de precipitații sunt inexistente. Vânturile vin din direcția de NE, cu 15 kilometri pe oră. Meteorologii anunță rafale cu 24 de kilometri pe oră. Temperatura ridicată se găsește și indicele de ultraviolete. Acesta este înalt, în valoare de 6, ceea ce ține oamenii la distanță de razele soarelui. Soarele răsare după ora 6 și va apune în jurul orei 20. A doua parte a zilei aduce ca minimă a serii 20 de grade Celsius în termometrele celor de pe litoral. Precipitațiile rămân neîngrijorătoare, fiind tot de 0% ca în timpul zilei. Cerul va fi senin, iar vândul va veni din direcția de V și NV, cu 11 kilometri pe oră. Luna își va face apariția pe cer în jur de ora 21 și va dispărea după ora 11.

Vremea la munte

Vremea în Brașov Brațovenii vor avea parte de un cer cu mult soare, iar termometrele lor vor atinge 28 de grade Celsius, dar care se vor simti ca 32. Vânturile vin din direcția de S și SE, cu 6 kilometri pe oră, iar rafalele cu 9 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete se va regăsi astăzi la o valoare înaltă, de 6. Precipitațiile în schimb sunt de 3%, deloc îngrijorător. Soarele răsare după ora 06:36 și apune în jurul orei 20. A doua parte a zilei aduce brașovenilor 14 grade celsius, dar un cer mai mult senin. Precipitațiile sunt slabe, iar vântul bate din direcția de S, cu 7 kilometri pe oră. Luna apare pe cer la ora 22 și apune după ora 11.
Prognoza meteo, 30 august, Brașov.

Brașovenii vor avea parte de un cer cu mult soare, iar termometrele  vor atinge 26 de grade Celsius, dar care se vor simti ca 32. Din direcția de S și SE pornesc vânturi, cu 6 kilometri pe oră, iar rafalele cu 9 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete se va regăsi astăzi la o valoare înaltă, de 6. Precipitațiile în schimb sunt de 3%, deloc îngrijorător. După ora 06:36 răsare soarele și apune după ora 20. Spre seară brașovenii sunt surprinși de 14 grade Celsius, dar de un cer mai mult senin. Slabe șanse sunt și pe timpul nopții ca precipitațiile să apară. Însă vântul va bate din direcția de S, cu 7 kilometri pe oră. Luna își va face apariția după ora 20 și va dispărea în jurul orei 11.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×