Senzaţie! Loredana Chivu face bani din piatră seacă! E plătită REGEŞTE doar pentru a sta!

Răzvan Scarlat   
în Reality show
30/03/2014, 08:50
Senzaţie! Loredana Chivu face bani din piatră seacă! E plătită REGEŞTE doar pentru a sta!

Loredana Chivu are un salariu modest la Antena1, insa ea recupereaza financiar pe alte cai! Blonda este si animatoare, iar tariful sau pentru petrecerile private sau in club se ridica si la 500 de euro pentru doua ore!

Loredana Chivu este asistenta tv pentru 700 de euro lunar, in plus, mai incaseaza inca 300 de euro si pentru “rolul” din reality-show-ul tv, pe care il filmeaza impreuna cu Ana Mocanu!

Surse din preajma blondinei sustin ca ea este multumita cu 1.000 de euro de la postul tv pentru care lucreaza si considera ca nu trebuie sa ceara o marire de salariu. “Loredana este constienta ca prezenta la Antena i-a adus notorietate si, din acest motiv, nu considera ca trebuie sa forteze nota! Basca, ea castiga mult mai bine din alte job-uri! Ca animatoare in club sau la o petrecere incaseaza in jur de 500 de euro, iar daca este dorita ca clienta falsa, pretul poate creste, in functie de orele pe care trebuie sa le “lucreze”! Si cum are peste 10 chermeze de acest gen pe luna, e clar ca este multumita cu banii”, a povestit o prietena de-a duduitei Chivu!

SURSA: wowbiz.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×