Cruduţa face „HATTRICK”! După Nilă şi Gorobsov, a treia vedetă e în blockstart

Andrei Trifan    Mirela Apostol   
în Monden
09/09/2016, 00:01
Cruduţa face „HATTRICK”! După Nilă şi Gorobsov, a treia vedetă e în blockstart GALERIE FOTO

Cătălin Ţîră şi-a găsit echipă. Iubită încă nu. Dar ţinta e tot din show-biz.

Cătălin Ţîră s-a despărţit de Rapid la finalul stagiunii trecute, şi recent a reuşit să semneze cu azerii de la Neftci Baku. Fostul iubit al Ilincăi Vandici a rămas cu ochii în soare după ce blonda a decis să renunţe la „copilării”. Cătă a rămas singur şi se străduieşte să cucerească o asistentă TV „păcătoasă” care a „păcătuit” la greu în trecut cu stelistul Mihai Costea şi numai ocazional cu patronul braşovean Ioan Neculaie. Daniela Crudu.

În lipsa contactelor, Ţîră bate… tastele laptopului sau ecranul smartphonului şi o asaltează pe focoasa brunetă cu mesaje pe site-urile de socializare. I-a făcut complimente şi i-a transmis „simpatia” sa prin intermediul unor prieteni comuni. Insistenţele îndrăgostitului Cătălin par, însă, s-o lase rece pe Cruduţa, care s-a iubit pînă nu cu mult timp în urmă cu un alt fotbalist, argentinianul Nicolas Gorobsov.

„Golgheter” la vedete

Chiar dacă pe gazon n-a rupt gura tîrgului şi nici plasele adversarilor, Ţîră a „marcat” la cele mai cunoscute personaje „femenine” mondene. S-a iubit o perioadă cu Anda Adam, după ce aceasta s-a despărţit de Victor Slav. Relaţia lor nu a ţinut prea mult timp, cîntăreaţa şi-a găsit un alt iubit cu care a făcut deja un copil, iar neconsolatul Cătă s-a consolat cu Ilinca Vandici. Cînd relaţia lor părea să-şi urmeze cursul firesc, iar prietenii se aşteptau să-i vadă pe cei doi în faţa altarului, blonda i-a dat papucii, pardon, ghetele de fotbal. Cu crampoanele în părţile moi. „Nu mai sîntem împreună. Gata cu copilăriile! Am 30 de ani, aşa că e timpul pentru o schimbare în viaţă mea”, spunea Vandici, care n-a suferit prea mult după despărţire şi s-a agăţat imediat de gîtul lui Andrei Neacşu, un kick boxer cunoscut în cercurile mondene. Cum s-a văzut din nou singur, Ţîră a început asaltul la Cruduţa, fotbalistul fiind clar „adeptul” iubitelor cunoscute pentru apariţiile mondene.

Are lipici la… fotbalişti

Prima relaţie serioasă a Danielei Crudu a fost cu stelistul Mihai Costea. Gigi Becali a făcut-o să plîngă pe brunetă în direct, în studioul unei emisiuni, cînd a criticat-o vehement pentru viaţa pe care o ducea: „Îi dau un sfat Danielei: dacă te bate Costea, cere-i şi cîte cinci sau şase mii de euro din cînd în cînd, te alegi şi tu cu ceva după ce te desparţi de el. Stai cu decolteu acolo şi vrei relaţie cu el. Nu mai sta cu decolteu la TV şi o să vezi că nu te mai bate, o să te respecte. Faci şi tu un sacrificiu? Nu îţi mai pune gene aşa mari, nu îţi mai umfla buzele cu silicon. Dacă vrei familie şi îl iubeşti, renunţă la Capatos. Nu poţi să ai familie şi să fii la emisiune. Cruduţo, vezi ce oameni ai acolo? Tu plîngi şi ei rîd. Ţi-a spus că vrea să se însoare cu tine? Ce, sînteţi mici pentru asta? Cruduţo, eşti prea periculoasă, femeie, ce, i-ai făcut farmece? Cît vrei pe lună ca să nu te mai întîlneşti cu el?”, spunea Becali, care a făcut-o pe Daniela să se lase de „mondenităţuri” şi să devină fată de casă pentru Nilă. Cît timp a durat relaţia, Cruduţa a renunţat la showbiz, însă odată cu separarea de acesta a revenit pe micul ecran. S-a cuplat ulterior cu Nicolas Gorobsov, însă nici această relaţie nu a ţinut prea mult, iar acum are „oportunitatea” de a reveni în circuitul competiţional…

22 de ani are Cătălin Ţîră

27 de ani are ţinta fotbalistului, Daniela Crudu

„Doamne, nu îmi vine să cred că s-a întîmplat asta, nu înţeleg de ce mi-a venit să renunţ la TV. Am avut un iubit, m-a înşelat şi m-a părăsit, dar gata, m-am întors acasă! Deşi mulţi credeau că mă voi împăca pentru că sînt o fire sensibilă, uite că nu m-am împăcat!” (Daniela Crudu)

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×