Voucherele de vacanță vor fi eliminate! Bugetarii vor primi mai mulți bani pentru concediu!

în Stiri de ultima ora
11/07/2018, 15:21
Voucherele de vacanță vor fi eliminate! Bugetarii vor primi mai mulți bani pentru concediu!
ˆVoucherele de vacanță vor fi eliminate

Nici nu au fost introduse bine, că Guvernul le elimină! Vorbim despre voucherele de vacanță, care vor fi retrase, după un eșec de proporții! Sute de bugetari și-au scos la vânzare pe Internet voucherele menite să-i ducă în vacanță!

De la 1 decembrie, voucherele de vacanţă, în valoare de 1.450 de lei, vor fi eliminate. Prevederea se regăseşte în legea salarizării. Tichetele vor fi înlocuite cu o indemnizaţie de vacanţă, la nivelul unui salariu de bază minim brut care, acum, este de 1.900 de lei, relatează sursa citată.

Citește și S-au vândut ca pâinea caldă! 3800 de vouchere Rabla, epuizate în doar 30 de minute! 

Citește și Daniela Crudu își înnebunește fanii cu poze din vacanță!

Voucherele de vacanță vor fi eliminate. Bugetarii ar putea primi la schimb un salariu brut

Modul în care se vor acorda indemnizaţiile urmează să fie stabilite printr-o Hotărâre de Guvern, însă se pare că indemnizaţia se va acorda în numerar, înainte ca angajatul să plece în vacanţă. Angajatul statului va fi obligat să aducă facturi sau documente doveditoare în termen de şase luni, prin care să demonstreze că a folosit banii pentru cazare. Potrivit agenţiilor de turism, tichetele de vacanţă au dus la creşterea vânzărilor pentru pachetele turistice cu destinaţii interne.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×