Membrii trupei Voltaj, la un pas de fi LINŞAŢI la ultimul concert! Motivul e HALUCINANT

Iuliana Spirache   
în Hotnews
18/06/2015, 12:37
Membrii trupei Voltaj, la un pas de fi LINŞAŢI la ultimul concert! Motivul e HALUCINANT GALERIE FOTO

STEAUA. Retrogradarea Rapidului în eşalonul secund nu a avut nici un efect asupra rivalităţii pe care suporterii formaţiei din Grant o au cu cei din Ghencea. Un nou episod tensionat între cele două părţi s-a consumat la începutul săptămînii, într-un local de lux din Herăstrău.

STEAUA. Petrecerea aniversară a unui firme renumite din România a fost la un pas să soldeze cu victime după o ceartă între două vedete, suporteri ai Stelei şi fanii Rapidului, prezenţi în local.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

DIN PACATE, ANUNTAM!!! RENUMITA AVOCATA PAULA IACOB… 

„Totul a început după ce formaţia Voltaj a urcat pe scena localului! După ce au cîntat melodiile cunoscute, au decis să schimbe registrul. La un moment, agitaţi de euforia din local, aceştia au început să cînte o melodie dedicată Stelei, un imn mai vechi creat de formaţia Voltaj”, au precizat sursele FANATIK.RO. – VEZI VIDEO MAI JOS

Au vrut să urce pe scenă

STEAUA. În acel moment, probabil spre surprinderea membrilor trupei de muzică, localul a început să fluiere melodia cîntată de Voltaj. Mai mult, din zonele restaurantului s-au auzit injurii la adresa Stelei. Iar problemele nu s-au terminat aici!

 

GALERIE FOTO!!! POZE „OBRAZNICE” CU SIMONA HALEP!!! ITALIENII LE-AU FACUT PUBLICE!!!

În loc să calmeze lucrurile, o parte a membrilor trupei s-au contrat dur cu fanii Rapidului. Totul a fost la un pas să degenereze cînd unul din clienţi s-a urcat pe scenă să le aplice o corecţie fizică susţinătorilor Stelei!

„Repertoriul de înjurători a fost vast şi totul se termina cu lovituri dacă nu interveneau prompt atît colegii celor care voiau să urce pe scenă, cît şi paznicii localului. Cel care a alimentat situaţia a fost unul dintre membrii trupei, mare susţinător al Stelei, el a fost cel care a insistat să scandeze pentru echipa preferată”, au specificat sursele FANATIK.RO.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×