Membrii trupei Voltaj, la un pas de fi LINŞAŢI la ultimul concert! Motivul e HALUCINANT

Iuliana Spirache   
în Hotnews
18/06/2015, 12:37
Membrii trupei Voltaj, la un pas de fi LINŞAŢI la ultimul concert! Motivul e HALUCINANT GALERIE FOTO

STEAUA. Retrogradarea Rapidului în eşalonul secund nu a avut nici un efect asupra rivalităţii pe care suporterii formaţiei din Grant o au cu cei din Ghencea. Un nou episod tensionat între cele două părţi s-a consumat la începutul săptămînii, într-un local de lux din Herăstrău.

STEAUA. Petrecerea aniversară a unui firme renumite din România a fost la un pas să soldeze cu victime după o ceartă între două vedete, suporteri ai Stelei şi fanii Rapidului, prezenţi în local.

DIN PACATE, ANUNTAM!!! RENUMITA AVOCATA PAULA IACOB… 

„Totul a început după ce formaţia Voltaj a urcat pe scena localului! După ce au cîntat melodiile cunoscute, au decis să schimbe registrul. La un moment, agitaţi de euforia din local, aceştia au început să cînte o melodie dedicată Stelei, un imn mai vechi creat de formaţia Voltaj”, au precizat sursele FANATIK.RO. – VEZI VIDEO MAI JOS

Au vrut să urce pe scenă

STEAUA. În acel moment, probabil spre surprinderea membrilor trupei de muzică, localul a început să fluiere melodia cîntată de Voltaj. Mai mult, din zonele restaurantului s-au auzit injurii la adresa Stelei. Iar problemele nu s-au terminat aici!

 

GALERIE FOTO!!! POZE „OBRAZNICE” CU SIMONA HALEP!!! ITALIENII LE-AU FACUT PUBLICE!!!

În loc să calmeze lucrurile, o parte a membrilor trupei s-au contrat dur cu fanii Rapidului. Totul a fost la un pas să degenereze cînd unul din clienţi s-a urcat pe scenă să le aplice o corecţie fizică susţinătorilor Stelei!

„Repertoriul de înjurători a fost vast şi totul se termina cu lovituri dacă nu interveneau prompt atît colegii celor care voiau să urce pe scenă, cît şi paznicii localului. Cel care a alimentat situaţia a fost unul dintre membrii trupei, mare susţinător al Stelei, el a fost cel care a insistat să scandeze pentru echipa preferată”, au specificat sursele FANATIK.RO.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×