Volkswagen şochează din nou! Gigantul german nu a renunţat la hoţie! A manipulat în continuare emisiile de noxe!

Filon Stan   
în Galerie foto
13/12/2017, 16:40
Volkswagen şochează din nou! Gigantul german nu a renunţat la hoţie! A manipulat în continuare emisiile de noxe! GALERIE FOTO

Autoritatea de transport germană KBA a anunţat o rechemare globală pentru unităţile Volkswagen Touareg cu motoare diesel de 3.0 litri, după ce două dispozitive ilegale care manipulează emisiile au fost găsite la un control al SUV-urilor. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

La doar câteva zile după ce Volkswagen a oprit livrările autoutilitarelor Transporter, din cauza emisiilor prea mari, nemţii trebuie să dea din nou socoteală pentru manipularea emisiilor. Autoritatea de transport germană KBA a descoperit că Volkswagen a folosit două dispozitive ilegale care “păcăleau” emisiile pe modelele Volkswagen Touareg cu motoare diesel de 3.0 litri.

Volkswagen a continuat să manipuleze emisiile de noxe! Modelul Touareg rechemat în service

Potrivit KBA, 57.600 de unităţi Touareg Euro 6 vor fi chemate în service, jumătate dintre ele fiind în Germania. Autorităţile spun că Volkswagen a dezvoltat un nou soft pentru motor care să ascundă această problemă.

Dacă în cazul Transporter au exclus existenţa unui soft care să “păcălească” din nou emisiile, oficialii Volkswagen nu au oferit o reacţie imediată la această problemă cu modelele Touareg.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×