“Vocea României”, sezonul 3: Care sînt concurenţii ce merg în semifinale

Răzvan Scarlat   
în Reality show
15/12/2013, 08:53
“Vocea României”, sezonul 3: Care sînt concurenţii ce merg în semifinale

„Vocea României”, sezonul 3, a ajuns în această seară la cea de a treia gală live, care a decis concurenţii calificaţi în semifinale. Show-ul a fost deschis de Horia Brenciu, care a interpretat cea mai nouă melodie a sa, „Hello”.

Din echipa lui Smiley, Claudia Iuga este aleasa telespectatorilor. Alegerea lui Smiley este Adrian Nour, care va merge alături de Claudia în semifinale.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Din echipa lui Horia Brenciu, telespectatorii l-au votat pe Mihai Chiţu. Brenciu a ales să meargă în semifinale şi Ana-Maria Mirică.

Din echipa Loredanei, telespectatorii l-au votat pe Marius Marin să meargă în semifinală. Loredana l-a ales pe Muneer.

Din echipa lui Marius Moga, telespectatorii au ales să o trimită în semifinale pe Sânziana Niculae. Moga a ales-o pe Jovana Milovanovic să meargă în următoarea rundă.

Desfăşurarea emisiunii:

Iolanda Moldoveanu (21 de ani), din echipa lui Smiley, a interpretat piesa „It’s Raining Men”, a lui Geri Halliwell.

S-a dovedit o alegere bună din partea lui Smiley pentru că tînăra, care seamănă cu Geri Haliwell în tinereţe, a fost lăudată pentru prestaţie: „Ai voce bună”, i-a spus Brenciu, în timp ce Loredana a mărturisit că a fost impresionată de Iolanda.

„Ai o voce puternică”, a recunoscut Moga, iar antrenorul Smiley s-a arătat foarte mulţumit: „Ţi-a ieşit la fix!”.

Marius Marin, din echipa Loredanei, care a fost comparat de mai multe ori cu Gerard Butler datorită înfăţişării sale, a interpretat piesa „Nights In White Satin”, a celor de la The Moody Blues.

Prestaţia lui Marin a fost apreciată de antrenori: „Sper să ai succes mai departe”, i-a transmis Horia. „Mi-a plăcut cum ai cîntat piesa, ai putere în voce”, a fost de părere Marius Moga.

„Mie mi-a plăcut foarte mult tot momentul. Bravo!”, l-a felicitat Smiley.

„Ai reuşit să ne electrizezi pe toţi. Vocea ta nu doar că este sensibilă, dar are un timbru special”, l-a lăudat şi Loredana, conform mediafax.ro.

Georgia Dascălu, din echipa lui Brenciu, a cîntat o piesă a lui Celine Dion.

Marius Moga a lăudat prestaţia tinerei: „Bravo, mi-a plăcut, ai cîntat curat”. Şi Smiley şi Loredana au apreciat prestaţia Georgiei, spre bucuria antrenorului Brenciu.

„Piesa asta e periculoasă, dar am ales-o pentru că atunci cînd am auzit-o prima dată la Celine Dion m-a emoţionat”, a explicat Horia alegerea, subliniind că şi eleva lui a reuşit să emoţioneze.

Andi Grasu, din echipa lui Marius Moga, a fost primul concurent care a urcat pe scenă. El a interpretat piesa „Don’t Stop Me Now”, a celor de la Queen.

„A fost un început foarte bun şi piesa foarte bine aleasă!”, l-a lăudat Horia Brenciu.

Prestaţia lui Andi a fost apreciată şi de Loredana: „Ai avut forţă, energie, bucurie, ai venit în contrast cu ce ai făcut data trecută”.

„Ţi s-a potrivit foarte bine piesa aceasta”, a fost de părere Smiley, în timp ce antrenorul lui Andi, Marius Moga, s-a arătat încîntat de prestaţia elevului său: „Sînt foarte bucuros”.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×