Vocea României. Loredana i-a speriat pe toţi, în direct: ”Chemaţi Salvarea, m-au luat palpitaţiile”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
05/12/2015, 14:00
Vocea României. Loredana i-a speriat pe toţi, în direct: ”Chemaţi Salvarea, m-au luat palpitaţiile”

Doar jumătate dintre cei 16 concurenţi ce au urcat pe scenă vineri seară, la „Vocea României”, au fost aleşi pentru a merge mai departe. Loredana a avut probleme mari atunci când a fost vorba să aleagă dintre concurenţii din echipa ei.

Jurata a trecut prin momente teribile. După ce Antonio Fabrizi a fost anunţat drept califiat, fiind favoritul publicului, Loredana a fost invitată să-i salveze unul dintre ceilalţi concurenţi din echipa ei, care au cântat în seara respectivă.

Loredana a mărturisit că îi est foare greu să facă alegerea, să decidă cine va merge în semifinala de săptămâna viitoare. ”Chemaţi Salvarea, m-au luat palpitaţiile”, a spus Loredana, iar Moga a venit să o îmbrăţişeze.

Cum Loredana era rosie la faţă şi părea să nu aibă aer, Bartoş s-a speriat şi a întrebat-o dacă chiar îi este rău şi ar trebui să cheme Salvarea. ”Îmi cer iertare pentru faptul că vă ţin la ora asta, ştiu e groaznic. Pentru mine e cel mai groaznic, dar sunt raspunzătoare pentru deciziile mele. În seara asta voi mege mai departe cu Mihai Rait, doar aşa ca să văd pe unde scoate cămaşa”, a adăugat Loredana.

Săptămâna viitoare va fi difuzată semifinala show-ului, iar pe 18 decembrie va fi desemnat marele câştigător, ce va pleca acasă cu 100.000 de euro.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×