Vocea României. Loredana i-a speriat pe toţi, în direct: ”Chemaţi Salvarea, m-au luat palpitaţiile”

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
05/12/2015, 14:00
Vocea României. Loredana i-a speriat pe toţi, în direct: ”Chemaţi Salvarea, m-au luat palpitaţiile”

Doar jumătate dintre cei 16 concurenţi ce au urcat pe scenă vineri seară, la „Vocea României”, au fost aleşi pentru a merge mai departe. Loredana a avut probleme mari atunci când a fost vorba să aleagă dintre concurenţii din echipa ei.

Jurata a trecut prin momente teribile. După ce Antonio Fabrizi a fost anunţat drept califiat, fiind favoritul publicului, Loredana a fost invitată să-i salveze unul dintre ceilalţi concurenţi din echipa ei, care au cântat în seara respectivă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Loredana a mărturisit că îi est foare greu să facă alegerea, să decidă cine va merge în semifinala de săptămâna viitoare. ”Chemaţi Salvarea, m-au luat palpitaţiile”, a spus Loredana, iar Moga a venit să o îmbrăţişeze.

Cum Loredana era rosie la faţă şi părea să nu aibă aer, Bartoş s-a speriat şi a întrebat-o dacă chiar îi este rău şi ar trebui să cheme Salvarea. ”Îmi cer iertare pentru faptul că vă ţin la ora asta, ştiu e groaznic. Pentru mine e cel mai groaznic, dar sunt raspunzătoare pentru deciziile mele. În seara asta voi mege mai departe cu Mihai Rait, doar aşa ca să văd pe unde scoate cămaşa”, a adăugat Loredana.

Săptămâna viitoare va fi difuzată semifinala show-ului, iar pe 18 decembrie va fi desemnat marele câştigător, ce va pleca acasă cu 100.000 de euro.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×