Vocea României Junior. S-a stabilit cel de-al treilea jurat

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/07/2016, 00:04
Vocea României Junior. S-a stabilit cel de-al treilea jurat

Andra este cel de-al treilea antrenor la Vocea României Junior! Artista, alături de INNA şi Marius Moga, este gata să asculte cele mai bune voci ale copiilor între 7 şi 14 ani. Cei trei antrenori sunt nerăbdători să îşi ocupe locurile pe scaunele de antrenor şi să îşi formeze echipele alături de care să lupte pentru trofeul Vocea României Junior.

Încântată de acest proiect, Andra a declarat: ”E minunat pentru mine ca artistă, ca mamă şi, de ce nu, ca femeie care şi-a păstrat bucuria copilăriei în suflet, ​să fiu antrenor la Vocea României Junior. Mă bucur din inimă că voi putea să îi învăţ pe viitorii artişti tot ce ştiu eu. Mai ales că toată lumea mă întreabă când îmi deschid o şcoală de canto. În plus, sunt convinsă că şi eu voi învăţa multe de la micii artişti, pentru că eu ​cred că noi, adulţii, avem enorm de învăţat de la copii. ​Ei sunt maeştrii noştri pe foarte multe planuri.”

Rolul de antrenor la Vocea României Junior îi va aduce Andrei bucuria de a lucra îndeaproape cu cei mici, de a le împărtăşi din experienţa sa şi a-i îndruma către o carieră de succes.

Copiii s-au înscris în primăvara acestui an la preselecţiile primului sezon Vocea României Junior, iar acum sunt nerăbdători să urce pe scenă, să cucerească o ţară întreagă cu vocile lor extraordinare şi să întoarcă scaunele antrenorilor.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×