„Vocea României” începe AZI. Ce schimbări au fost aduse show-ului

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/09/2016, 18:44
„Vocea României” începe AZI. Ce schimbări au fost aduse show-ului

Noul sezon Vocea României va începe, pe 9 septembrie, la Pro TV. Postul de televiziune a decis să difuzeze emisiunea şi în weekend, pentru a pormi „în forţă în grila de toamnă”.

Primele două ediţii ale celui de-al şaselea sezon „Vocea României“ vor fi difuzate în acest weekend, la Pro TV. Mai exact, sezonul cu numărul şase va începe vineri, la 20:30, iar duminică va fi difuzată o altă emisiune. Reprezentanţii postului au decis să înceapă acest sezon în weekend, când va începe şi grila de toamnă.

Vocea României începe cu mici schimbări

Noul sezon al show-ului Vocea României va începe cu câteva schimbări. De exemplu, în etapa audiţiilor pe nevăzute scaunele antrenorilor se vor întoarce, indiferent dacă un concurent va merge mai departe în competiţie sau nu.

În plus, juraţii Loredana, Tudor Chirilă, Smiley şi Marius Moga vor putea salva câte doi concurenţii din celelalte echipe, faţă de unul, cum a fost până acum.

O altă schimbare este legată de dueluri. Din noul sezon, fiecare jurat va avea 9 concurenţi, care vor urca pe scenă pe rând, câte trei. Ei vor afla de la antrenorul lor cu cine urmează să se lupte exact înainte de a urca pe scenă, astfel că emoţiile vor ajunge la cote maxime.La sfârşit, din fiecare jurat va rămâne cu tre concurenţi.

Astfel, dacă în sezonul trecut show-ul a avut cinci ediţii live, anul acesta vor rămâne trei, două semifinale şi finala, ceea ce înseamnă că emisiunea va fi difuzată timp de 6 săptămâni.

sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×