Vocea României 2015. Reguli noi în sezonul 5

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/09/2015, 00:00
Vocea României 2015. Reguli noi în sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon al show-ului ”Vocea României 2015” debutează pe 18 septembrie, de la 20.30, într-un nou decor şi cu schimbări în regulament. Anul acesta, echipa de producţie a introdus două reguli existente în formatul internaţional.

Loredana Groza, Tudor Chirilă, Smiley şi Marius Moga se pregătesc să ducă cea mai importantă bătălie, pentru că vor să câştige ”Vocea României 2015”. Cei patru antrenori lupta cu toate armele, pentru a ieşi învingători.

Prima noutate în formatul emisiunii vizează etapă audiţiilor pe nevăzute. Anul acesta, în cazul în care niciunul dintre antrenori nu va apasă butonul pentru un anumit concurent, scaunele nu se vor mai întoarce la finalul momentului. Concurenţii care nu vor reuşi să convingă antrenorii că merită să meargă mai departe vor fi susţinuţi îndeaproape de Pavel Bartoş.

„Noile reguli de la Vocea României 2015, impuse de formatul internaţional al show-ului, mă fac să fiu şi mai apropiat de toţi cei care participa şi să-i susţin mai puternic, indiferent de rezultatul prestaţiei lor”, a adăugat şi Pavel Bartoş.

Cea de-a două noutate la ”Vocea României 2015” este reprezentată de duelurile încrucişate. În semifinale, Tudor Chirilă , Loredana, Smiley şi Moga se pot provoca reciproc. Fiecare antrenor poate alege un concurent dintr-o altă echipa pentru a se duela cu unul din echipa să. Cu acest nou mecanism, este posibil că nu toţi antrenorii să aibă un concurent din echipa lor în finala ”Vocea României 2015”.

„Ne dorim că fiecare sezon Vocea României să aducă elemente surpriză şi noutăţi pentru telespectatori, iar cele două reguli noi duc întreagă producţie un pas mai departe. Avem voci foarte bune, iar show-ul va fi unul intens, cu o gamă largă de emoţii şi reacţii. Anul acesta, confruntarea va fi mai dură ca oricând, atât pentru concurenţi, cât şi pentru antrenori”, susţine Dan Alexandrescu, Producător Executiv Vocea României 2015,

Deghizaţi în personaje celebre, cei patru antrenori sunt gata să-şi folosească puterile că să pună mâna pe cel mai râvnit trofeu. Iar pentru asta, şi-au ales în echipele lor cele mai bune voci.

sursa: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×