Vocea Romaniei 2015 incepe MÎINE! Schimbări radicale în noul sezon

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
17/09/2015, 18:51
Vocea Romaniei 2015 incepe MÎINE! Schimbări radicale în noul sezonGALERIE FOTO

Cel de-al cincilea sezon al show-ului Vocea României debutează pe 18 septembrie, de la 20:30, într-un nou decor şi cu schimbări în regulament. Loredana va rămîne singura femeie din juriu!

 

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

(CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI INCENDIARE DIN TRECUTUL LOREDANEI! ACUM LE-AR VREA ŞTERSE!!! E GOALĂ!)

 

Anul acesta, echipa de producţie a introdus două reguli existente în formatul internaţional, anunţă postul de televiziune. 

Playboy a plătit bani grei ca să dezbrace complet o SUPER-ŞTIRISTĂ a României! FOTOGRAFII INCENDIARE!

 

FOTO FIERBINTE! FLAVIA + DANI OŢIL = LOVE! „SÎNT ÎMPREUNĂ!”

„Noile reguli de la Vocea României, impuse de formatul internaţional al show-ului, mă fac să fiu şi mai apropiat de toţi cei care participă şi să-i susţin mai puternic, indiferent de rezultatul prestaţiei lor.”, a spus Pavel Bartoş.

Prima noutate în formatul emisiunii vizează etapa audiţiilor pe nevăzute. Anul acesta, în cazul în care niciunul dintre antrenori nu va apăsa butonul pentru un anumit concurent, scaunele nu se vor mai întoarce la finalul momentului. Concurenţii care nu vor reuşi să convingă antrenorii că merită să meargă mai departe vor fi susţinuţi îndeaproape de Pavel Bartoş.

 

VEZI AICI CE SE ÎNTÎMPLĂ ÎN ORGANISMUL UNEI FEMEI CÎND PARTENERUL FOLOSEŞTE PREZERVATIVUL!

 

Ultima oră! DIVORŢ CUTREMURĂTOR?! SUPERVEDETELE PĂREAU A FORMA FAMILIA PERFECTĂ!

 

Ea e VEDETA din România care a fost FILMATĂ de soţ cînd se iubea cu AMANTUL! Imagini exclusive! GALERIE FOTO incendiară cu ea, GOALĂ! AVEM POZELE!

Cea de-a doua noutate este reprezentată de duelurile încrucişate. În semifinale, Tudor Chirilă , Loredana, Smiley şi Moga se pot provoca reciproc. Fiecare antrenor poate alege un concurent dintr-o altă echipă pentru a se duela cu unul din echipa sa. Cu acest nou mecanism, este posibil ca nu toţi antrenorii să aibă un concurent din echipa lor în finală.

„Ne dorim ca fiecare sezon Vocea României să aducă elemente surpriză şi noutăţi pentru telespectatori, iar cele două reguli noi duc întreaga producţie un pas mai departe. Avem voci foarte bune, iar show-ul va fi unul intens, cu o gamă largă de emoţii şi reacţii. Anul acesta, confruntarea va fi mai dură ca oricând, atât pentru concurenţi, cât şi pentru antrenori.”. susţine Dan Alexandrescu, Producător Executiv Vocea României.

Sursă: www.romaniatv.net

 

Imagini incendiare! PRODANCA, GOALĂ COMPLET! Cum putea să arate acum 8 ani!!! AVEM FOTOGRAFIILE SECRETE! VEZI O GALERIE FOTO EXPLOZIVĂ! 

 

GALERIE FOTO + VIDEO INCENDIAR! Antonia, GOALĂ! Imagini direct din dormitor! “Îmi PLAAAACE!”

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×