Galerie FOTO. ULUITOR! Cum arăta în urmă cu 2 ani VEDETA de la Vocea României, care l-a făcut aseară pe Tudor Chirică SĂ PLÎNGĂ!

Mirela Apostol   
în Hotnews
13/12/2015, 00:00
Galerie FOTO. ULUITOR! Cum arăta în urmă cu 2 ani VEDETA de la Vocea României, care l-a făcut aseară pe Tudor Chirică SĂ PLÎNGĂ! GALERIE FOTO

Cristina Bălan (34 de ani), ex-Impact, participă cu mare succes la Vocea României din acest sezon, iar impactul vocii sale l-a emoţionat pînă la lacrimi pe Tudor Chirilă, cu reprezentaţia avută de aceasta la ultima emisiune!

VIDEO AICI

Mai mult decât atât, Cristina este într-o formă fizică de invidiat! Cântăreaţa a născut gemeni, care au împlinit recent doi ani şi care o ţin pe cântăreaţă în priză, aşa că problemele cu greutatea, inevitabile pentru orice femeie după naştere, au devenit o amintire pentru ea.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI CU TRANSFORMAREA ULUITOARE A CANTARETEI! CUM ARATA ACUM 2 ANI!!!

Artista are o siluetă de adolescentă şi dacă nu ai şti ai putea jura că acasă nu o aşteaptă doi copii.

Cristina Bălan este o mămică la modă. Artista şi-a recăpătat silueta pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată cu gemeni. Îmbrăcată cu o pereche de colanţi cu imprimeu la care a încălţat bocanci, solista pare o elevă de liceu, în ultima fotografie publicată pe reţeaua de socializare.

Noua înfăţişare a Cristinei i-a uimit şi pe prietenii cu care artista nu a mai apucat să se vadă în oraş din pricina celor doi copii care îi ocupă tot timpul.

În urmă cu doi ani, Cristina Bălan a trecut prin emoţii mari. Artista a ajuns atunci de urgenţă la spital şi după 24 de ore de travaliu a născut prematur la 32 de săptămânii pe Toma David şi Matei Nicolas, cei doi băieţi de care astăzi este foarte mândră. Cântăreaţa este căsătorită cu Gabriel Bălan, colegul ei de trupă.

După nastere, Cristina si sotul ei erau decisi sa paraseasca Romania!

Am început să lucrăm de acasă. Eu am încetat să mai fiu managerul trupei Vunk, iar soţia şi-a pus la punct un mic studio în casă. Am început să ne gândim la ce ar fi bun pentru copii, iar o educaţie şi o viaţă în România nu fac parte din plan. Suntem 80% hotărâţi să plecăm în Anglia, până ajung copiii la vârsta de 3 ani. Acolo ar avea parte de educaţia potrivită. În Anglia muzica se face altfel  şi putem lua exemplul: când englezii îi aveau pe Beatles, noi o aveam pe Mirabela Dauer”, spunea la acea vreme sotul Gabriel Bălan

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×