Vlăduţa Lupău, schimbare de look totală. Fanilor nu le-a venit să creadă: „Îţi stătea mai bine înainte”

Flaviu Popa   
în Stiri mondene
22/03/2020, 14:21
Vlăduţa Lupău, schimbare de look totală. Fanilor nu le-a venit să creadă: „Îţi stătea mai bine înainte”
Vlăduța și-a schimbat look-ul

Vlăduța Lupău este cu siguranță în topul celor mai îndrăgite artiste din România, în special în rândul cântărețelor de muzică populară. Vedeta are un o bază solidă de fani pe Instagram, unde 260.000 de oameni îi urmăresc fiecare mișcare.

Schimbare de look totală

Frumoasa din Ardeal și-a surprins fanii în ultimele zile când a decis să-și schimbe total look-ul: Vlăduța s-a vopsit brunetă și s-a tuns într-un mod care aduce aminte de Irina Rimes.

Vlăduța Lupău și-a schimbat look-ul
Vlăduța Lupău și-a schimbat look-ul

Postarea a adunat peste 30.000 de vizualizări și zeci de comentarii. Majoritatea fanilor au fost șocați de noul look și au asemănat-o cu Irina Rimes, însă i-au recomandat să se întoarcă la vechiul stil. Alți fani, mai duri, i-au recomandat să stea în autoizolare din cauza epidemiei de coronavirus.

„Stai în casă tuu ….. inconștiento!”, i-a scris un admirator, supărat că vedeta s-a pozat în mașină. „Adevărul e că majoritatea stau acasă în mașină și fac selfie în izolare :)”, a apărat-o un alt fan.

Referitor la noul look, părerile au fost împărțite în rândul oamenilor. „Semeni cu Irina Rimes . Oricum ești frumoasă”, i-a transmis un fan. „Chiar deloc. E mult peste Irina rimes😍”, a replicat altul. „Esti superba de frumoasă dar super frumoasă nu mai pot de dragul tau”, a fost concluzia generală.

Au existat totuși și cârcotași. „Îți stătea mult mai bine înainte decât acum …părerea mea 🙄”, a pus-o la colț o admiratoare.

Vlăduța Lupău, la fel ca și restul vedetelor din România, profită de perioada de carantină pentru a socializa cu fanii pe internet, în lipsa spectacolelor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×