Vlad Voiculescu, acuze dure la adresa primarului general al Capitalei! „Gabriela Firea se poartă ca primar al Bucureştiului ca o familie dependentă de păcănele”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
27/01/2020, 12:19
Vlad Voiculescu, acuze dure la adresa primarului general al Capitalei! „Gabriela Firea se poartă ca primar al Bucureştiului ca o familie dependentă de păcănele” GALERIE FOTO
Vlad Voiculescu este candidatul PLUS pentru primăria Capitalei. Sursa foto - EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Candidatul PLUS pentru fotoliul de edil al Bucureștiului, Vlad Voiculescu a lansat mai multe acuze dure la adresa primarului general al Capitalei! Acesta susţine că bugetul pe acest an al orașului este unul ”absurd şi mincinos”, iar Gabriela Firea se poartă ca ”o familie dependentă de păcănele”.

Vlad Voiculescu, acuze dure la adresa primarului general al Capitalei!

Fostul ministru al sănătății din guvernul Cioloș a declarat într-o conferinţă de presă, că bugetul Bucureştiului este întruchiparea absurdului. “Pe 24 ianuarie a fost publicat un document PDF de 113 pagini, cu 2240 de linii bugetare.

Peste weekend colegii mei au stat şi au analizat aceste lucruri şi avem câteva concluzii revoltătoare şi cu totul îngrijorătoare pentru fiecare bucureştean şi fiecare român care îşi doreşte ca Bucureştiul, capitala ţării, să progreseze mai degrabă decât să involueaze.

„Gabriela Firea se poartă ca primar al Bucureştiului ca o familie dependentă de păcănele”

Bugetul acesta este întruchiparea absurdului, aici o glumă proastă, pare că suntem toţi luaţi de proşti”, a spus Voiculescu. Candidatul PLUS susține că în momentul de față, Gabriela Firea planifică venituri de 7,2 miliarde în condiţiile în care în fiecare an nu a depăşit 4,2 miliarde.

“În 2017 vedem că a fost ratată ţintă cu puţin, în 2018 vedem că a fost ratată cu 27%, în 2019 vedem că ţinta a fost ratată cu 40%. În 2020 vedem nu numai că nu se ţine cont de realitate, dar plusăm, plusăm minciunile din ultimii trei ani.

Dacă în ultmii trei ani Gabriela Firea a minţit din ce în ce mai mult, anul ăsta se întrece pe sine. Anul ăsta planifică venituri de 7,2 miliarde, în condiţiile în care în fiecare an, în nici un an nu am avut peste 4,2 miliarde. (…)

Cum se poate ca anul acesta să planificăm 7,2 miliarde. aproape dublu, fără nicio explicaţie”, a afirmat Vlad Voiculescu. Acesta spune că  în ultimii ani Gabriela Firea a făcut Bucureştiul dependent de banii primiţi de la Guvern.

“Ce a făcut Gabriela Firea în toţi aceşti ani este să facă Primăria Municipiului Bucureşti din ce în ce mai dependentă de mila Guvernului. Vedem în 2017 17 că din 3,9 miliarde, 3,6 miliarde au venit de la Guvern.

În 2018, că 3,8 miliarde din 4,2 miliarde vin de la Guvern, 2019 cam la fel. În 2020, surpriză, Gabriela Firea se aşteaptă să aibă venituri proprii decât de 3,2 miliarde. De unde?”, a mai zis Voiculescu. Candidatul PLUS a afirmat că modul cum e planificat bugetul Bucureştiului seamănă cu comportamentul unei familii dependente de păcănele.

“Modul în care bugetul Bucureştiului este planificat, este prezentat la începutul fiecărui an, dacă păstrăm analogie asta cu familia este ca şi cum ai te-ai uitat pe geam şi ai vedea un părinte sau părinţi care sunt dependenţi de păcănele.

Gabriela Firea ca primar al Bucureştiului aşa cum s-ar comporta un tată de familie sau o mamă de familie dependentă de păcănele. Promiţi marea cu sarea şi ceea ce realizezi este de cinci ori mai puţin sau chiar de şapte, de opt ori mai puţin”, a explicat Voiculescu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×