Viralul zilei după cozile făcute de diaspora la intrarea în România: “Mami, poți vota cu cine vrei! Mă iei și pe mine de la vamă?”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
12/03/2020, 10:47
Viralul zilei după cozile făcute de diaspora la intrarea în România: “Mami, poți vota cu cine vrei! Mă iei și pe mine de la vamă?”
Viralul zilei după cozile făcute de diaspora la intrarea în România. Sursa foto: promotor.ro

Dacă este ceva pe lume la care românii să exceleze, este umorul de care dau dovadă în orice împrejurare. Cât ar fi de grea situația, românii găsesc un motiv de voie bună. Fac haz de necaz și așa se pare că a trecut mai ușor poporul acesta peste toate problemele cu care s-a confruntat.

Viralul zilei după cozile făcute de diaspora la intrarea în România, de teama coronavirusului

Ultima problemă care s-a abătut peste România este epidemia de coronavirus, transformată recent chiar în pandemie. Multe dintre cazurile din România au fost importate, iar numărul acestora va crește, spun autoritățile, după ce zeci de mii de români s-au întors în țară, în special din Italia, țară greu încercată de temutul virus.

Ultimul mesaj care s-a viralizat pe rețelele de socializare și care a strâns mii și mii de like-uri face haz de necaz de situația multor români care sunt plecați din România de zeci de ani, dar care au fost cuprinși de un patriotism ieșit din comun, odată ce Italia a devenit un adevărat focar de infecție cu coronavirus.

Viralul zilei după cozile făcute de diaspora la intrarea în România
Viralul zilei după cozile făcute de diaspora la intrarea în România

”Poți vota cu cine vrei. Mă poți lua de la vamă?”

Mulți dintre italienii noștri au declarat la frontieră că vin din alte țări, pentru a evita carantina de 14 zile. Mesajul îi ia peste picior pe cei din diaspora, care au preferat să voteze împotriva unui anume partid.

”Dragă mami,
Mi scuzi, am glumit cu PSD-ul. Poți vota cu cine vrei. Mă poți lua de la vamă? Vin din Ita…Germania. Al tău, Giovanni”, este mesajul care s-a viralizat pe rețelele de socializare.

Între timp, în România au mai fost depistați doi pacienți cu coronavirus. Amândoi sunt din București. Astfel, până la ora scrierii acestui articol erau 49 de cazuri de infectări cu coronavirus în România, dintre care 21 în Capitală.

Cei doi pacienți confirmați joi dimineață în Capitală sunt contacți direcți ai pacientului zero de la Spitalul Gerota, fostul cadru militar care a mințit că nu a ieșit din țară, deși a fost în Israel cu o amică, așa că și-a îmbolnăvit întreaga familie. Nora sa însărcinată, nepoata sa de 3 ani, dar și fiul său care lucrează la SRI au fost confirmați ca purtători ai temutului virus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×