Viorica Dăncilă rupe tăcerea despre perioada Dragnea din PSD: „Am fost izolată 6 luni în Guvern”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
23/07/2019, 19:24
Viorica Dăncilă rupe tăcerea despre perioada Dragnea din PSD: „Am fost izolată 6 luni în Guvern”
Viorica Dăncilă spune că altcineva a luat deciziile în guvern și în PSD în epoca Dragnea. Sursa foto: realitatea.net

Viorica Dăncilă a vorbit pentru prima oară deschis despre perioada Dragnea din PSD clarificând dacă a fost sau nu sub papucul fostului lider al partidului. Dăncilă, candidata oficială la alegerile prezidențiale din partea formațiunii de stânga, a declarat astăzi că a fost izolată timp de 6 luni în Guvernul României, dând de înțeles că deciziile se luau în altă parte și nu la Palatul Victoria.â

Viorica Dăncilă: „Nu eu am luat deciziile în partid”

Dăncilă a spus că principalul ei scop în acest moment este ca PSD să câștige alegerile prezidențiale. De asemenea, premierul le-a spus celor din Comitetul Executiv de astăzi că nu acceptă ideea că a fost apropiată de Liviu Dragnea. Aceasta a spus că nu a luat ea deciziile în partid și a lăsat să se înțeleagă că nici măcar în guvern, deși este premier cu acte în regulă de ceva timp.

Dăncilă le-a spus pesediștilor că timp de 6 luni de zile a stat izolată în guvern și că nu a avut voie să vorbească cu nimeni, lucru care i s-a reproșat de mai multe ori (lipsa de comunicare). Aceasta le-a spus colegilor de partid că nu a avut voie să facă nimic. Discursul ei a fost suficient de convingător, atât de convingător încât Gabriela Firea, cotată în sondaje mai bine decât Dăncilă, a pierdut în fața ei.

Dăncilă susține că a stat izolată 6 luni în Guvern. Sursa foto: ecopolitic.ro

„Aveam interzis să vorbesc cu colegii”

„Nu mă acuzați că am fost apropiată de Dragnea. Pentru că nu eu am luat deciziile în partid. Aveam interzis să vorbesc cu colegii. Am fost izolată 6 luni în Guvern. Nu am avut voie să fac nimic”, a spus Dăncilă astăzi în CEx-ul PSD.

„Pe mine mă interesază să câștigăm alegerile, acest partid să se ridice. Eu n-am vrut să fie prim-ministru. Pe urmă am fost izolată la Palatul Victoria. M-am dus în teritoriu cu domnul Tedorovici și alți miniștri și Dragnea și Codrin le-a dat ordin primarilor să nu mai vorbească cu noi”, a mai spus premierul României.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×