Viorica Dăncilă punctează electoral. A acordat primul ajutor unui bătrân care a leșinat la un miting

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
17/10/2019, 16:10
Viorica Dăncilă punctează electoral. A acordat primul ajutor unui bătrân care a leșinat la un miting
Viorica Dăncilă a acordat primul ajutor unui bărbat care a leșinat la un miting electoral. Sursa foto: România TV

Viorica Dăncilă punctează electoral, pusă în oglindă cu Klaus Iohannis! Premierul demis prin moțiune de cenzură pe 10 octombrie a acordat primul ajutor unui bărbat care a leșinat la un miting electoral, în Murfatlar. Dăncilă s-a ocupat de bărbatul căruia i s-a făcut rău până la sosirea medicilor, alături de colegii ei de campanie electorală. Au ajuns imediat doctorii, iar acum respectivul individ se simte mai bine.

Viorica Dăncilă a acordat primul ajutor unui bătrân care a leșinat la Murfatlar

Pe 15 august, de Ziua Marinei, Klaus Iohannis a avut un comportament total lipsit de empatie când un militar NATO a leșinat în spatele său. Președintele a trecut cu vederea momentul, fapt pentru care a fost taxat de internauți. Scuza pe care apărătorii lui Iohannis o aveau este că președintele nu și-a dat seama de ceea ce s-a întâmplat, însă imaginea rămâne întipărită în mintea românilor.

Militarul american, o femeie, și-a pierdut cunoștința la un moment dat, în timpul discursului pe care Klaus Iohannis îl susținea la Constanța, în ziua Adormirii Maicii Domnului. Șeful statului a continuat să vorbească nestingherit în timp ce femeia primea îngrijiri medicale în spatele ei.

viorica dăncilă
Dăncilă a stat lângă respectivul bărbat până au sosit medicii. Sursa foto: România TV

Dăncilă a stat lângă bărbat până au sosit medicii

În cazul de față, potrivit reporterilor de la România TV premierul interimar al României a stat aproape de bătrânul care a căzut la pământ până ce au sosit medicii de la SMURD. Șefa PSD se afla într-o acțiune electorală în județul Constanța. Dăncilă candidează la alegerile prezidențiale care vor avea loc pe 10 noiembrie. Dăncilă a pierdut funcția de prim-ministru la moțiunea de cenzură de săptămâna trecută, care a trecut cu 238 de voturi.

În acest moment, Dăncilă este interimar până la votarea de către Parlament a viitorului premier. Între timp, Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban pentru funcția de premier, însă acesta pare să se lovească de învestirea în funcție, căci partidele nu ajung la un numitor comun, fiecare formațiuni impunând anumite condiții.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×