Viorica Dăncilă, mesaj de Crăciun pe facebook. Reacții mixte ale românilor: „Sănătate și răbdare / Iar a apărut coșmarul ăsta”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
24/12/2019, 13:53
Viorica Dăncilă, mesaj de Crăciun pe facebook. Reacții mixte ale românilor: „Sănătate și răbdare / Iar a apărut coșmarul ăsta”
Viorica Dăncilă, mesaj de Crăciun pentru români *foto: facebook

Fostul premier și prezidențiabil al PSD, Viorica Dăncilă, a avut din nou o apariție pe facebook, tot mai rare după înfrângerea suferită în turul 2 al alegerilor prezidențiale din 24 noiembrie și mazilirea de la conducerea PSD.

Viorica Dăncilă le-a urat un mesaj de Crăciun urmăritorilor săi de pe rețeaua de socializare, dar fostul președinte al social-democraților rămâne în continuare un personaj controversat, în ciuda faptului că a făcut un pas în spate din politică.

Viorica Dăncilă, mesaj de Crăciun pe facebook

Viorica Dăncilă a scris pe facebook următoarele: „Sfânta sărbătoare a Nașterii Domnului să vă aducă bucurie, pace și căldură în suflet! Crăciun fericit alături de cei dragi și un an nou plin de realizări!”

Prezența lui Dăncilă a atras din nou numeroase valuri de comentarii și reacții. O bună parte din ele erau positive: „Sărbători binecuvântate!!”, „Crăciun fericit și multă sănătate va doresc”, „Multumim sanatate si rabdare asa cum ai mai dovedit de atatea ori”, sunt comentariile pozitive primite de Dăncilă la postare.

Cu toate acestea, mulți români nu o iartă pe Dăncilă pentru asocierea cu fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, și au trecut peste faptul că era perioada de Crăciun și i-au făcut urări mai puțin plăcute premierului:

„Cand primesti catusele? Acum sau de paste?”, „Iar a aparut cosmarul asta pe-aici???”, „Tot am așteptat discursul în engleza al doamnei Vio, și nu a mai venit… M-a dezamăgit cumplit”, „Uitasem sa dau dislike la pagină”, sunt o parte din comentariile primite de Dăncilă la postarea de Crăciun.

Sfânta sărbătoare a Nașterii Domnului să vă aducă bucurie, pace și căldură în suflet! Crăciun fericit alături de cei dragi și un an nou plin de realizări!

Gepostet von Viorica Vasilica Dăncilă am Dienstag, 24. Dezember 2019

Viorica Dăncilă, un an 2019 zbuciumat

Pentru Viorica Dăncilă anul 2019 a fost unul extrem de activ. Dăncilă a început noul an ca premier și mâna dreaptă a liderului de necontestat al PSD, Liviu Dragnea. După ce nu au putut duce la bun sfârșit modificările Legilor Justiției și au suferit o înfrângere dură la europarlamentarele din 26 mai, social-democrații s-au trezit și fără lider.

Pe 27 mai Liviu Dragnea a fost condamnat pentru 3 ani și jumătate în dosarul privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman. Astfel, conducerea PSD a fost preluată de Viorica Dăncilă, care și-a asumat schimbarea la față a partidului dar și candidatura social-democraților.

Dăncilă a fost însă demisă din funcția de conducere a Guvernului și înlocuită cu liberalul Ludovic ORban, pentru ca apoi să piardă la o diferență imensă în turul 2 al alegerilor prezidențiale, fapt pentru care a fost mazilită de la conducerea partidului.

Lui Dăncilă i-a fost promisă conducerea organizației de femei a PSD și i-a fost promis un loc de parlamentar în următoarea legislatură. Urmează să vedem ce viitor va mai avea în politică Viorica Dăncilă în 2020.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×