Viorica Dăncilă, ironie sumbră pentru Victor Ponta! „2020 va fi anul dispariției politice”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
18/01/2020, 16:15
Viorica Dăncilă, ironie sumbră pentru Victor Ponta! „2020 va fi anul dispariției politice” GALERIE FOTO
Fostul premier Viorica Dancila a făcut o profeție sumbră pentru Victor Ponta. Sursa foto - EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Viorica Dăncilă a lansat o ironie sumbră la adresa lui Victor Ponta. Fosta șefă a social democraților afirmă că e înduioşător cum Victor Ponta îşi exprimă constant grija faţă de PSD şi cum susţine ideea reformei în partid.

Viorica Dăncilă, ironie sumbră pentru Victor Ponta!

Mai mult de atât, Dăncilă consideră că 2020 va fi anul dispariţiei politice a lui Ponta şi a partidului său. Reacția fostei șefe a Executivului vine după ce preşedintele Pro România, Victor Ponta a declarat, la Timişoara, că îşi doreşte ca Sorin Grindeanu să facă reformă în PSD.

Ponta spune că ar vrea ca acesta să reuşească să convingă social – democraţii că ”Odiosul şi Sinistra” nu mai au ce căuta în partid.

„2020 va fi anul dispariției politice”

Ponta mai spune că nu îi va fi uşor lui Grindeanu ”să facă curăţenie”. El a susţinut că Pro România ar putea face o alianţă cu un PSD condus de Grindeanu şi cu o echipă de conducere reformată.

”E înduioşător cum Victor Ponta îşi exprimă constant grija faţă de PSD şi cum susţine ideea reformei în partidul nostru. Evident, nu păcăleşte pe nimeni, fiindcă toţi ştim cât de mult „iubeşte” Ponta PSD-ul.

Atât de mult încât s-a aliat cu Iohannis şi Orban pentru a da jos un guvern PSD care a făcut multe lucruri bune pentru români. Ponta ne doreşte binele în vorbe, dar în fapte s-a dovedit cel mai mare duşman al partidului nostru”, a scris Dăncilă pe o rețea de socializare.

Ea susţine că ”singura competenţă şi preocupare a lui Ponta în ziua de azi e parazitismul politic – de cine se mai agaţă, pe cine mai amăgeşte, cui îi mai vinde gogoşi”.

”2020 va fi anul dispariţiei politice a lui Ponta şi a partidului său. În faţa electoratului de stânga şi-a pierdut orice credibilitate, iar electoratul de dreapta nu l-a agreat niciodată.

PSD e singurul partid care a reprezentat şi poate în continuare reprezenta cu succes electoratul de stânga”, a subliniat fostul lider social-democrat.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×