Fostul premier al României Viorica Dăncilă este fără emoții legate de DNA! Deși numele ei a fost vehiculat în dosarul mitei de la PSD Arad și s-a scris chiar că urmează a fi chemată să dea raport la Direcția Națională Anticorupție, Dăncilă a transmis că nu se va ajunge la numele ei.
Viorica Dăncilă, fără emoții legate de DNA!
„Nu am niciun amestec oricât s-ar încerca să se ajungă la mine. La Viorica Dăncilă nu se va ajunge, pentru că Viorica Dăncilă a fost și rămâne un om foarte corect.
În primul rând, nu cunosc pe nimeni de acolo. La prim ministru nu vin astfel de lucruri. Cineva poate să spună. Eu vă garantez și sper ca acest dosar să se soluționeze cât mai repede.
„Nu am niciun amestec oricât s-ar încerca să se ajungă la mine”
Nu am niciun amestec, nicio implicare. Nu a ajuns la prim ministru să fie cineva numit. Întrebați-i pe cei care fac astfel de lucruri”, a spus Viorica Dăncilă, subliniind că dacă a fost cineva la audieri nu înseamnă că acea persoană este vinovată.
“Dacă a fost chemat cineva la audieri, nu înseamnă că acea persoană este vinovată. Să vedem cine sunt cei vinovaţi şi dacă cineva este chemat ca martor nu este neapărat necesar ca acea persoană să fie şi vinovată”, a mai spus Dăncilă.
- Cum arăta Corina Caragea la primul jurnal din carieră la Pro TV. Au trecut 17 ani de atunci
- Cum a ajuns Mircea Bravo un vlogger de succes. E surprinzător ce studii are
- Oana Roman se apără după ce a fost acuzată că a cerut produse gratis de la Cristina Bâtlan: „Îmi permit să-i cer ce vreau eu”
- De ce a lipsit Mario Fresh la festivitatea de absolvire a Alexiei Eram. Ce mesaj i-a transmis artistul
- Câștigăm 5570 de lei în a doua zi de Crăciun!
Opt persoane sunt inculpate în dosarul mitei de la DRDP Timiş – Ispravnic Cristian Ilie, Horgea Cristian, Pascu Patriciu Mirel, Lucaciu Mircea Andrei, Dima Cristian, Stoenescu Anca Patricia, Miuţescu Elisabeta, Băeţan Vasile Alin.
În interceptările din dosar ar apărea şi numele lui Dăncilă, dar şi cele ale lui Mihai Fifor şi Razvan Cuc, audiaţi ca martori la DNA Timişoara. Cercetările s-au desfăşurat pe două paliere. Primul vizează ”protecţia” oferită de persoanele cu funcţii de conducere controlorilor de trafic, la locul de muncă, în schimbul unor sume de bani (între 100 – 500 euro lunar).
Al doilea palier a vizat modalitatea în care se făceau angajările în structurile locale ale Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R.), respectiv pe linie de partid şi cu remiterea unor sume de bani.
Potrivit procurorilor, existau şi situaţii în care candidaţilor care aveau susţinere politică să nu li se mai pretindă şi remiterea unor sume de bani.